Tips

Zo ga je in stijl naar werk!

0

Op elkaar gepropt in een volle bus of tram, daar wordt natuurlijk niemand gelukkig van. Maar ja, welke opties blijven er dan nog over? Wij zetten een paar manieren voor je op een rij, waarmee je leuk en in stijl naar je werk gaat! Welke kies jij?

Op een brommer

Brommers alleen voor stoere jongens op de middelbare school? Zeker niet, helemaal niet als je een stijlvolle retro-bromfiets op de kop weet te tikken. Zo ben je lekker flexibel in het verkeer en wordt het makkelijker om ook lange afstanden af te leggen. Ook zaken als benzine en een bromfietsverzekering zijn goed te betalen, dus dat is een mooie bonus!

Op een scooter

Zoek je net iets meer comfort maar wil je wel snel van A naar B? Dan zit je op een scooter net iets lekkerder dan op een brommer. Bovendien zijn er tegenwoordig ook elektrische scooter. Beter voor het milieu dus, wat natuurlijk net even lekkerder rijdt. Ook een scooterverzekering is goed betaalbaar, helemaal als je het vergelijkt met een treinabonnement of de kosten van een auto.

Op een fixie

Wil je lekker in beweging zijn en heb je gevoel voor stijl? Dan is een fixie misschien iets voor jou. Een fixie lijkt op een wielrenfiets, maar het grote verschil is dat deze fiets is dat deze geen rem of versnellingen heeft. Dat maakt het fietsen wel wat spannender en actiever, dus het moet wel echt iets voor jou zijn. Maar als dat zo is, dan heb je gelijk een hele community van liefhebbers waarbij je kunt aansluiten.

Op een speed pedelec

Op een wat? Een speed pedelec! Dat is een elektrische fiets, maar dan eentje waarmee je nog harder gaat. En dan geef je al die brave burgers op hun elektrische fietsen toch mooi even het nakijken. Wel even goed oefenen, want met een speed pedelec kun je wel 45 kilometer per uur fietsen. Dat is geen snelheid waarbij je wilt vallen, dus zorg dat je deze snelle fiets goed beheerst voordat je echt op volle snelheid gaat fietsen.

Of gewoon lopen?

Tsja, dat kan natuurlijk ook gewoon! Het hangt wel een beetje af van hoever je woont vanaf je werk natuurlijk. Maar zolang dat niet verder dan een paar kilometer is kun je dat ook gewoon prima lopen. Bovendien heb je dan gelijk elke dag je hoognodige lichaamsbeweging te pakken!

Waar moet je aan denken bij het kopen van een vibrator?

Previous article

Hoe kan CBD je helpen bij stress?

Next article

You may also like

More in Tips