Vrouwen & Lifestyle

Vrouw zoekt vrouw: 5 apps met een vrouwelijk tintje

0

Dating apps zoals Tinder en Happn kennen we allemaal. Swipen, matchen en chatten voor een ego-boost of relatiemateriaal: het kan met een app. Waar alle mainstream media het over hebben, zijn apps die mannen aan vrouwen koppelen. Maar wat als je nu geen man zoekt, maar een vrouw? Voor vriendschap, daten of relaties: dit zijn 5 apps met een vrouwelijk tintje.

Hey!Vina

Er is een app die ook wel bekend staat als de Tinder voor vrouwen, zo omschreef Tinder zelf deze app. Hey!Vina mag de naam met trots dragen. In tegenstelling tot de populaire dating app is deze app niet voor dating, maar voor vriendschappen. Opgericht door vrouwen, gemaakt door vrouwen en gebruikt door vrouwen: Hey!Vina is een app om een vriendin te vinden.

Bumble

Heerlijk, een app waar vrouwen het initiatief mogen nemen. Op Bumble is het mogelijk: een app waar vrouwen de eerste stap kunnen zetten. Met een feministische achtergrond weet Bumble wat vrouwen willen én wat ze verdienen. Met Bumble Date kun je daten met andere vrouwen, met Bumble BFF zoek je vriendinnen en met Bumble Bizz leg je vrouwelijke contacten in de zakelijke wereld.

HER

De beste apps voor vrouwen die vrouwen zoeken, hebben niet de gebruikersaantallen en downloads zoals Tinder dat wel heeft. Wat ze wel hebben? Een gebrek aan griezelige mannen en trio-zoekers. HER is een queer-only app vol vrouwen die daadwerkelijk op zoek zijn naar vrouwen. En dat is niet zo gek, omdat het gemaakt is door en voor vrouwen.

BiLove

Technisch gezien hebben we het nu niet over een app, maar BiLove mag niet ontbreken in een shortlist met digitale ontmoetingsplekken voor vrouwen. Voel je je bi-curious en wil je dat ontdekken? Het is precies de reden waarom BiLove is opgericht. De datingsite is gemaakt voor vrouwen die nieuwsgierig zijn om dat ene aspect van zichzelf te ontdekken; liefde voor vrouwen.

GayParship

Een kleiner aantal leden, meer aandacht, meer diepgang; dat is de insteek achter het Gay-gedeelte van Parship. Met een naam die bekend is van televisie en radio weet Parship de serieuze vrouwen te trekken, die soms ook op zoek zijn naar vrouwen. Vrouwen die vrouwen willen leren kennen zijn er ook welkom: op GayParship weten ze elkaar te vinden. En aangezien 38% er een relatie aan overhoudt, zo meldt Parship zelf, is het altijd het overwegen waard.

Wat is het Amerikaanse spel ‘craps’ en hoe speel je het?

Previous article

Waar moet je aan denken bij het kopen van een vibrator?

Next article

You may also like