Fun & Verstandig

Verzendzakken in alle soorten en maten

0

De tijd dat verzendzakken énkel en alleen van plastic zijn gemaakt, ligt ondertussen ver achter ons. De markt staat dan ook niet stil. Papieren verzendzakken worden steeds vaker als alternatief uit de hoed getoverd van verpakkingsfrabrikanten. Wie een doorsnee online aankoop heeft gedaan de laatste tijd zal misschien al hebben gemerkt dat zijn bestelling in een papieren verzendzak stak. Hoewel plastic nog het meest wordt gebruikt, beginnen papieren verzendzakken aan populariteit te winnen. Met tientallen nieuwe formaten en uitvoeringen om uit te kiezen, is er voor ieder wel wat wils. In deze blog geven wij een aantal voorbeelden van papieren verzendzakken, zodat jij de juiste papieren verzendzak voor jouw verzending kiest!

Gewatteerd

De gewatteerde verzendzak is geschikt voor kwetsbare en/of zware producten. Deze verzendzak heeft een gewatteerde vulling wat vergelijkbaar is met noppenfolie zodat jouw verzending uitermate goed beschermd blijft. Door middel van een sluitstrip is de verzendzak gemakkelijk te sluiten én te openen. De gewatteerde verzendzak is beschikbaar in meerdere formaten.

Kraft verzendzak

Een kraft verzendzak is geschikt voor weinig kwetsbare producten die mogen worden gevouwen, zoals kleding of textiel. Deze verzendzak is gemakkelijk te openen door middel van een scheurstrip. Door een bodemvouw heb je meer volume binnenin de verzendzak zodat je meer producten kwijt kan.

Versterkte verzendzak

Een versterkte verzendzak is geschikt voor een kleine, kwetsbare verzending die niet mag worden gevouwen, zoals foto’s, kalenders en posters. Door de versterkte randen van deze verzendzak kan het tegen een stootje en gaat jouw verzending niet snel kapot.

Waarom papier?

In de verpakkingswereld zijn alternatieven voor traditioneel plastic populairder dan ooit. Papier is een van die rijzende sterren. Een studie van Newsday in de VS toont aan dat 55% van de ondervraagden papier ziet als het meest milieuvriendelijke verpakkingsmateriaal. Nog een opvallende bevinding, uit een andere studie deze keer, is het feit dat 63% van de consumenten vindt dat een verpakking van papier of karton een luxueuzere uitstraling geeft aan een product. Mooi meegenomen, toch?

Verzendzakken bestellen

Door te bestellen bij bijvoorbeeld Rotimshop draag je dus bij aan een beter milieu én hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Meer weten over het bestellen van verzendzakken? Bekijk dan eens de website van Rotimshop of neem contact met ze op.

Historisch moment voor crypto’s

Previous article

Tips om rendement te verdienen op aandelen

Next article

You may also like