Tips

Stoppen met roken? Wat kun je doen?

0

Al een tijd van plan om te stoppen met roken, maar vind je het lastig om het ook echt door te zetten? Dan zijn er verschillende opties. Denk daarbij aan:
– Nicotine kauwgum
– Nicotine pleister
– Mondspray
– Tabletten
– E-smoker

Er is dus genoeg keuze in nicotinevervangers en andere hulpmiddelen om te stoppen met roken. Je kunt het ook proberen via alternatieve geneeswijzen zoals acupunctuur of met behulp van een professionele coach. Als je het toch zelf wilt proberen, dan kun je het proberen met nicotine vervangers. Met de mondspray, nicotine kauwgom en nicotine tabletten krijg je nicotine binnen zodat je langzaam kunt afbouwen. Als je begint met een nicotine pleister dan krijgt je lichaam gedurende de dag een beetje nicotine binnen, de pleister geeft namelijk 24 uur per dag wat nicotine af. Als je echt zwaar verslaafd aan nicotine bent, dan dit een uitstekend middel om te starten met het echt stoppen. Maar je kunt ook eens een e-sigaret proberen, coils kopen en nicotinevrije vloeistof gaan dampen. Hierdoor houd je de gewoonte in stand maar raak je langzaam de behoefte aan nicotine kwijt.

Roken is een gewoonte geworden
Het roken van een sigaret is voor veel mensen vaak een gewoonte geworden, in sommige gevallen zelfs een gewoonte waar niet meer van af te komen is. Val jij onder die laatste groep? Dan ben je in wezen verslaafd aan roken. Het binnenkrijgen van nicotine is dan van belang. Krijg je deze nicotine niet meer binnen dan kan het zijn dat je lichaam ontwenningsverschijnselen gaat vertonen, bijvoorbeeld trillende handen, een onrustig lijf of een onvervulbare trek naar nicotine. Dat kan erg lastig zijn. Wil je nog niet gelijk definitief stoppen  met roken? Dan ben je vaak op zoek naar een middenweg. De oplossing kan zijn in de vorm van een e-sigaret te gaan roken. Wil je een e-sigaret gaan roken dan moet je ook coils kopen.

​Het roken van een e-sigaret
Met het roken van een e-sigaret en door de juiste coils te kopen kun je de smaak en ervaring van een normale sigaret evenaren. Natuurlijk niet helemaal, maar het komt wel in de buurt. Dat komt door de coils die in de e-sigaret zitten. Het is dus van belang dat je de juiste coils gaat kopen als je een e-sigaret gaat gebruiken. Je kunt diverse soorten coils kopen. Je hebt coils met een hoge weerstand, deze zijn geschikt als je een zware roker was. Hoe hoger de weerstand is, hoe meer damp en meer smaak je binnenkrijgt. Ook kun je kiezen uit veel verschillende smaken. Zo kun je kiezen uit diverse tabak smaken als je nieuwe coils gaat kopen. Maar er zitten ook bijzonder smaken bij, zo bestaat ook de smaak aardbeienmilkshake. Ga je coils kopen dan heb je keuze uit meer dan 300 smaken.

Wat weet een interieurstylist dat jij niet weet?

Previous article

Beste powerbanks van 2023

Next article

You may also like

More in Tips