Fun & VerstandigTipsVrouwen & Lifestyle

5x leuke ideeën om je vriendschap te vieren

0

Je bent al vijf, tien, of misschien wel vijftien jaar bevriend met je allerbeste vriendin en wilt dat graag vieren door haar te verrassen met een cadeautje. Geen idee wat je voor haar kunt kopen? Wij inspireren je graag door wat ideeën op een rij te zetten voor persoonlijke cadeaus die jullie bijzondere band écht eer aan doen.

 

Fotoalbum

De gekste webcamfoto’s van jullie als brugwuppen, de eerste selfies met je smartphone, of de dronken kiekjes van jullie samen tijdens die ene uit de hand gelopen avond in Spanje… Jullie hebben in de loop der jaren een heel archief van foto’s met zijn tweeën aangelegd. Kies de leukste uit, druk ze af en vereeuwig ze in een album onder begeleiding van leuke teksten en vrolijke stickers. Persoonlijker kun je een cadeau bijna niet krijgen!

 

Foto op canvas

In plaats van een heel album te maken, kun je natuurlijk ook gewoon de allerleukste, -mooiste of -grappigste foto uitkiezen en deze laten uitvergroten. Heb je bijvoorbeeld samen een mooie reis gemaakt? Dan heb je ongetwijfeld een foto van jullie twee in een adembenemend mooie omgeving, die het meer dan waard is om in het groot afgedrukt te worden. Geloof ons maar: een foto op canvas, als poster, of in een grote lijst is áltijd een goed idee.

 

Vriendschapsketting

Wil je iets geven dat – hopelijk net als jullie vriendschap – levenslang meegaat? Breng dan een bezoekje aan de juwelier en zoek een leuke vriendschapsketting uit die je beiden kunt dragen als symbool voor jullie hechte band. Kies voor echt zilver of goud om er zeker van te zijn dat de ketting lang meegaat. Je kunt natuurlijk ook een ander sieraad nemen, zoals armband of een ring, als je dat leuker vindt. Oh, en geen zorgen: er zijn heus wel andere opties dan allebei een half hartje met ‘BFFL’.

 

Geef een ervaring

Behalve fysieke cadeaus kun je ook een leuke ervaring geven aan je beste vriendin. Ga samen een weekendje weg naar een toffe stad in Nederland, koop een ticket om samen naar het theater te gaan, reserveer een tafeltje bij jullie favoriete restaurant of plan een dag in waarop jullie samen naar de spa gaan. Het is wetenschappelijk bewezen dat er – zelfs na al die jaren die jullie al samen hebben doorgebracht – geen enkel cadeau boven een beetje quality time met elkaar gaat!

 

Bucketlistboek voor vrienden

Heb je het gevoel dat je alle cadeaus al een keer aan elkaar hebt gegeven of dat je alles al een keer samen hebt gedaan? Dan is ‘Ons bucketlist boek’ misschien een leuk cadeau om te geven. In dit boek staan 250 ‘bijzondere, grappige en avontuurlijke opdrachten die je als best friends gedaan moet hebben’. Met zo veel ideeën móet er haast wel iets tussen staan dat jullie niet al gedaan hebben. Naast de opdrachten worden er ook vragen gesteld over jullie vriendschap en is er ruimte in het boek om foto’s van jullie in te plakken. Leuk om samen mee aan de slag te gaan!

Zo verlicht je een ruimte zonder raam optimaal

Previous article

Grijs haar: stop met verven – zo draag je ‘t ‘het mooist!

Next article

You may also like