Vrouwen & Lifestyle

Make-upproducten en tips hoe je dit het beste aanbrengt

0

Make-up is de sleutel om de goede delen van uw ogen te benadrukken en de slechte te verbergen. U kunt bijvoorbeeld het volume van uw gezicht verhogen met oogmake-up. Niemand kan ontkennen dat mooie ogen een prachtig bezit zijn. Maar ook gezichtsmake-up zoals foundation geven u weer een extra boost! Kies de geschiktste producten uit voor uw huid en wimpers, waardoor u nooit meer onzeker hoeft te zijn over ongewenste vlekjes in uw gezicht. Met de BABOR make-upproducten van Quality Wellnessresorts ziet u er weer stralend uit!

Oogmake-up

Mooie eyeliner is een must voor alle vrouwen. U kunt de perfecte kleuraccent toevoegen door oogmake-up van hoge kwaliteit te gebruiken voor een betaalbaar prijskaartje. Wilt u een mascara die lang meegaat? Kies dan voor een waterbestendige formule. Ook kunt u kiezen voor een make-up primer die de oogkleur, eyeliner en mascarakleur langer vasthoudt. Er zijn twee hoofdcategorieën mascara: waterafstotend en niet waterafstotend. Waterbestendige mascara’s hebben meestal een nat-tot-droog-formules, terwijl niet-waterbestendige mascara’s een droog-tot-nat-formulering hebben. Op de webshop van Quality Wellnessresorts kunt u de mooiste BABOR mascara’s en eyeliners vinden!

Gezichtsmake-up

Ook kunt u gaan voor de BABOR gezichtsmake-up. Deze make-up is speciaal gefocust op het anti-aging proces. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit BABOR foundation, concealer of powder. Ook heeft Quality Wellnessresorts lippenstift in het assortiment. Lippenstift zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Breng uw lippenstift op de appels van uw lippen aan. Veeg uw lippenstift vooral niet uit, om zo de ultieme, mooie look te creëren.

Gezicht reinigen

Het verwijderen van make-up wordt steeds populairder naarmate mensen bewuster worden van hun gezondheid. Er is een steeds groeiend aantal producten waaruit u kunt kiezen. Veel van deze zijn allemaal natuurlijk, vrij van chemicaliën en milieuvriendelijk. Bij Quality Wellnessresorts kunt u kiezen uit diverse peelings, cleansing en toncis.

Make-up bestellen

Bent u erg nieuwsgiering geworden naar de Make-up van BABOR? Bezoek dan eens de webshop van Quality Wellnessresorts voor alle BABOR make-up. Ook voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website.

Laat je doelgroep reclame maken voor jouw bedrijf!

Previous article

Geef een verjaardagsboeket als cadeau

Next article

You may also like