Fun & VerstandigSocial Media

Welke actrices dragen kleurlenzen?

0

Kijk je wel eens naar iemands gezicht en denk je: hád ik maar zulke mooie ogen? Helemaal niet gek, want sommige mensen hebben ogen waar je echt in kunt verdrinken. Denk bijvoorbeeld aan knappe Hollywoodsterren zoals Megan Fox, die met haar donkere lokken en lichtblauwe ogen menig mens zal laten wegzwijmelen. Maar voel je vooral niet onzeker over je eigen ogen, heel veel celebs dragen namelijk kleurlenzen! Wij sommen er een paar voor je op.

Kylie en Kendall Jenner

De Kardashians staan erom bekend wel te houden van de nodige plastische chirurgie hier en daar. Vooral Kylie heeft furore gemaakt door zichzelf compleet te transformeren, inclusief volle lippen. Goed, dat de Kardashians iets niet-natuurlijks dragen verbaast je dus waarschijnlijk niet zoveel, maar ook Kendall en Kylie dragen regelmatig kleurlenzen. Daardoor lijken hun ogen soms helder en wit, terwijl ze eigenlijk bruine ogen hebben.

Jennifer Aniston

Onze Jen uit Friends is een typische natural beauty. Tijdens Friends was iedereen eigenlijk al verlied op Rachel (haar karakter in de serie), maar zelfs nu, nu ze de vijftig gepasseerd is, lijkt ze niet ouder te worden en is ze nog steeds bloedmooi. Wist je dat Jennifer Aniston er heel vaak voor kiest om blauwe kleurlenzen te dragen? Omdat het mooi in contrast staat met haar donkerblonde haar. Het is niet zeker, maar sommige fans denken dat ze van zichzelf eigenlijk bruine ogen heeft.

Kanye West

Goed, Kanye West is geen actrice, maar wel zeker de moeite waard om ook te bespreken. Yep, echt niet alleen vrouwen kiezen voor kleurlenzen! Misschien kun je je de controversiële ‘andere’ Kanye nog herinneren van het Met Gala in 2016. Hier verscheen hij op de rode loper met lichtblauwe ogen. En da’s best schrikken, want normaal heeft Kanye donkerbruine ogen. Hij zag er direct zo anders uit!

Kleurlenzen

Kleurlenzen zijn een hele makkelijke manier om je gezicht een totaal andere look te geven. Zou je zelf kleurlenzen willen uitproberen? Kies dan wel voor een paar waarvan je weet dat ze van goede kwaliteit zijn, zoals Freshlook kleurlenzen. Heel geschikt voor een feestje of gelegenheid waar je er even anders uit wil zien dan normaal.

Kerstpakketten worden elk jaar duurder

Previous article

TL verlichting lelijk? Hier is het goed voor!

Next article

You may also like