TipsVrouwen & Lifestyle

Meisjesfilms op Netflix: 10 Leukste films voor tienermeiden op Netflix

0

Als ik zeg: popcorn, je beste vriendin én een leuke film via Netflix? Dan is dat toch een superfijn plan voor in jouw weekend! Want, hoe leuk het ook is om met je vriendje of je ouders film te kijken, het kijken van meisjesfilms doe je nu eenmaal het allerliefst met je vriendinnen. We hebben voor jou de leukste 10 Netflix-films op een rijtje gezet. 3,2,1… streamen maar!

  1. She’s the man

Hebben we het over een klassieker? Absoluut! In She’s the man zien we een piepjonge Channing Tatum die – natuurlijk – een superhotty speelt. Verder zijn we Amanda Bynes, waar we stiekem ook allemaal fan van zijn. Viola, gespeeld door Amanda is heel erg goed in voetballen, maar haar team op school stopt door te weining aanmeldingen. Iedereen lijkt vooral overtuigd te zijn dat voetballen niet voor meisjes is. En daarom gaat Viola haar vermommen als haar tweelingbroer. Met alle gevolgen van dien..

  1. Mamma mia!

Kan jij al alle liedjes van ABBA uit je hoofd? Het eerste deel staat namelijk op Netflix, maar er is ook een tweede deel uit. Het verhaal speelt zich af in Griekenland waar twee mannen verschijnen die de potentiele vader van Amanda Seyfried kunnen zijn. Haar moeder, gespeeld door Meryl Streep, had namelijk wel een heel leuke zomer zo’n 18 jaar geleden. En nu haar dochter gaat trouwen heeft ze de potentiele vaders geschreven. En wordt ze nu weer verliefd op één van de twee? Zomerse liefde!

  1. Step up

Daar is hij weer: Channing Tatum. Deze film stamt uit 2006 maar is nog steeds zo ongelooflijk leuk om te kijken! Want: heerlijke muziek, sexy dancemoves en een overvloed aan romantiek. En er zijn zelfs nog meerdere delen die je kunt gaan bing-watchen. Have fun!

  1. The Holiday

Tijdens de kerstperiode besluiten twee vrouwen, Cameron Diaz en Kate Winslet om hun huizen te ruilen. Cameron vertrekt naar London en Kate naar San Francisco. Want de mannen in hun leven bezorgen hun kopzorgen en in de liefde willen ze niet lukken. Maar wat gebeurt er in hun nieuwe onderkomen? Er hangt liefde in de lucht!

  1. PS I love you

Tranentrekker. Huilen. De zieligste en daarmee ook de mooiste film óóit. Dat is P.S I love you. De hoofdrollen worden gespeeld door Hillary Swank en Gerard Butler. Gerard komt te overlijden door een ernstige ziekte maar hij laat tot ver na zijn dood verschillend brieven en pakketjes bezorgen bij Hillary zijn grootste liefde. Om haar zo te helpen in haar rouwproces. Eerlijk, pak al die zakdoekjes maar vast.

  1. Grease

Nog zo’n klassieker: Grease. Keek je vroeger deze film ook vooral omdat je de liedjes zo leuk vond? Er zit ook een mooi verhaal in! Even lekker terug de tijd in. En de tijd van rock ‘nd roll. Petticoats en een jonge John Travolta. Wat ook zeker geen straf is. Want: it a grease lightning! Nu weten we natuurlijk wel dat we niet volledig ons uiterlijk hoeven te veranderen om goed gekeurd te worden door een groep vriendin op de middelbare school. Maar wellicht ging dat in de jaren 60 anders!

  1. Irreplaceable you

Dit is een film die je wellicht nog niet hebt gezien. Want het is een Netflix Original. En wie speelt daar nou in. Je raadt het niet! Onze “eigen” Michiel Huisman. En die is, na zijn rol in Costa, met sprongen vooruit gegaan. Niet alleen wat betreft films, maar ook qua looks. Het verhaal gaat over Abbie en Sam die elkaar al van jongs af aan kennen. Het lijkt erop dat ze voor altijd bij elkaar blijven. Tot ze kort na de verloving ontdekt dat ze kanker heeft. Een heel zielig en tragisch liefdesverhaal. Tranentrekker dus!

  1. My Big Fat Greek Wedding

Toula is 30 en nog steeds ongetrouwd. Ze is van Griekse komaf en werkt in het restaurant van haar ouders. En dan loopt de niet-Griekse Ian ineens de zaak binnen en dat lijkt alles te veranderen. Van cultuurverschillen tot liefdesovertuigingen. En je kunt na afloop van deze feelgood-movie direct overstappen op het tweede gedeelte van deze film. Jippie! Maak je Griekse avond helemaal compleet en bestel lekker wat eten bij deze film. Je krijgt er namelijk honger van!

  1. Bridget Jones Dairy

Zijn we allemaal van binnen niet een beetje zoals Bridget. Onhandig in de liefde, soms wat negatief over ons uiterlijk, vertrouwen onze geheimen het liefst toe aan ons dagboek en sommige dagen staan we op met het gevoel dat we het allemaal anders gaan doen. Tot we weer in de praatjes van een foute man trappen. Ja en dat dat soms tot hele hilarische situaties leidt, daar zorgt Bridget wel voor! Een heerlijke film voor een druiligerige zondag. En ook voor deze film geldt: gelukkig zijn er meerdere delen die je kunt bekijken! Dus als je de ongemakkelijke situaties nog niet zat bent: ga dan vooral door naar deel 2 en deel 3!

  1. Brides maids

In deze Amerikaanse speelfilm volgen we beste vriendinnen Lillian en Annie. Lillian gaat namelijk trouwen, en daar is haar beste vriendin natuurlijk heel blij mee. Ze mag zelfs bruidsmeisje zijn. Haar grote geluk kan niet op. Maar haar lieve vriendin lijkt ondertussen te transformeren naar een bride-zilla. Ze komt er namelijk steeds meer achter wat deze nieuwe rol betekent. Ze moet van alles doen en dat wordt steeds meer bizar. De reis naar Las Vegas zal Annie dan ook niet snel vergeten…

Zijn vrouwen klimaatbewuster dan mannen?

Previous article

Kan een internet provider ook milieubewust zijn?

Next article

You may also like

More in Tips