Tech & Gadgets

Je huis snel verfraaien? Zo eenvoudig kan het zijn

0

Jouw huis is misschien wel toe aan weer wat extra’s. Of misschien wil jij gewoon een leuk element toevoegen om te zorgen voor nieuwe energie. Want een huis kan snel saai worden. Dan is het fijn om met wat kleine toevoegingen je huis weer netjes te krijgen. Wij hebben wat handige tips op een rijtje gezet

#1 Stickers op je raam

Raamstickers zijn heel mooi en kunnen een groot verschil aanbrengen in jouw huishouden. Daarnaast zijn raamstickers zeker niet duur. Je kan stickers bestellen via verschillende websites, hierdoor heb je ze de volgende dag al in huis.

#2 Nieuwe potten

Denk eens aan tweedehands potten voor jouw planten. Als je allemaal nieuwe potten aanschaft voor jouw planten krijgt jouw kamer een geheel nieuwe look. Je kan daarmee ook kiezen voor een nieuwe kleur. Verander dus via die potten het kleurthema compleet.

#3 Een nieuw kleurtje

Als je de muren voorziet van een nieuw kleurtje dan krijg je in een handomdraai een heel ander gevoel. Ook is dit soms de meest makkelijke en goedkope manier om een andere look te creëren. Je kan zo in een handomdraai jouw hele woonkamer veranderen. Zonder dat je nieuw meubilair hoeft aan te schaffen.

#4 Nieuwe kussens

Je kan aan je woonkamer of eetkamer makkelijk nieuwe kussens toevoegen. Haal de verouderde weg en kies voor nieuwe kussens met andere motiefjes. Je kan vaak ook enkel kussenhoezen halen. Hierdoor bespaar je weer wat geld en zo kan je altijd nog terug als je dat wil.

#5 Vloerkleed

Een vloerkleed kan zoveel doen voor het oog. Vaak brengt het een kamer helemaal samen, maar soms kan het ook afbreuk doen aan het geheel. Het is goed om te kiezen voor een vloerkleed dat past bij jouw gevoel. Ook vloerkleden hoeven niet heel duur te zijn, kijk eens op Marktplaats of ga eens langs bij een kringloop.

De conclusie is dus eigenlijk: ‘zorg voor vernieuwing’. Soms heeft een huishouden gewoon wat kleine nieuwe items nodig om het weer fris te laten ogen. Deze tips kunnen jou hopelijk goed helpen bij het verfrissen van jouw leefruimte.

Zo maak je alledaagse producten uniek

Previous article

Creëer de gewenste sfeer in je tuin met deze tips

Next article

You may also like