Tech & Gadgets

Creëer de gewenste sfeer in je tuin met deze tips

0

Als liefhebber van jouw tuin wil je graag een mooie look creëren. Je moet hier natuurlijk zelf wel wat aan doen. Zodra jij even niets doet met jouw tuin kan het een sombere boel worden zonder passie. Zelfs op een goedkope manier kan jij met weinig een gezellige tuin maken. Met de onderstaande tips hopen wij jou hiermee te helpen.

#1 kies voor aardetinten

Houten meubelen zorgen voor een prettiger en natuurlijker buiten gevoel. Kies bijvoorbeeld voor een tuinbank hout of voor een tuintafel van hout. Door veel aardetinten te gebruiken krijg je een natuurlijke look. Denk je eens het verschil in tussen plastic tuinstoelen en houten tuinmeubelen.

#2 sfeerverlichting

Zodra jij goede verlichting in jouw tuin gebruikt fleur je de boel direct echt op. Door lichten op de juiste plekken te zetten creëer je sfeer. Denk dan bijvoorbeeld aan de zithoekjes. Als je deze met wat leuke kaarsjes of lichtspotjes verlicht krijg je ook echt zin er te gaan zitten.

#3 Goede hangplek

In de zomer kan het fijn zijn om in de tuin te zitten. Een goede lounge-set is hier perfect voor. Zodra mensen zien dat jij lekkere hangplekjes hebt krijgen ze ook echt de behoefte om ze op te zoeken. Dus gooi wat heerlijke kussens in de hoek, en maak een plek om tot rust te komen.

#4 Maak je tuin groen

Als jij een sobere tuin hebt zonder planten krijg je niet het gevoel dat je buiten bent. Het is bewezen dat buiten zijn goed voor onze gezondheid is. Maar je wil natuurlijk ook het gevoel hebben dat je buiten bent. Zorg dus dat er genoeg groen in de buurt is. Plantjes, een groene heg of kleine borders. Het hoeft zeker niet moeilijk te zijn.

#5 Kabbelende beekjes zorgen voor sfeer

Naast dat het geluid van water ons rust geeft, zorgt water in je tuin ook voor sfeer. Je zit heerlijk in je lounge-set en hoort op de achtergrond het water kletteren. Je kan tegenwoordig al veel kant op bij de aanschaf van een vijver. Bij tuincentra heb je voor een klein bedrag al een leuk kletterende fontein.

Creativiteit en sfeer

Het hoeft dus zeker niet moeilijk te zijn om sfeer te creëren in je tuin. Je kan ook heel veel zelf doen zonder veel te hoeven aanschaffen. Gebruik je creativiteit voor een mooie en sfeervolle tuin. Of ga eens langs bij de kringloopwinkel.

Je huis snel verfraaien? Zo eenvoudig kan het zijn

Previous article

Najaar-/wintertrends op het gebied van sieraden 2020-2021

Next article

You may also like