Tips

Een fluwelen toevoeging aan je interieur

0

Wie wil zich niet laven aan die heerlijke, zachte touch van fluweel? Voor wie houdt van de aanraking van deze stof, is een velours gordijn een goede optie. Een optie die door haar warmte en luxe uitstraling bovendien past in vrijwel elk interieur, of je nu voor een klassieke of toch meer moderne look in je huis gaat.

Diverse kleuren voorhanden

De zachte, soepele velours gordijnen zijn voorradig in vele verschillende kleuren. Wat past het beste in jouw interieur? Is dat de romantische, lichtroze versie? Of ga je meer voor de natuurlijke, olijfgroene look? Of misschien past een rustieke, donkerbruine kleur beter bij je meubels. Welke kleur het ook wordt, met de fluwelen zachtheid van een velours gordijn heb je een eyecatcher aan je huis toegevoegd om nog lang van te genieten.

Aanbieders van raamdecoratie

Voor een luxe artikel als een fluwelen gordijn moest je vroeger behoorlijk in de buidel tasten, maar tegenwoordig zijn er meerdere aanbieders online die deze producten tegen een fractie van de prijs aan de man kunnen brengen. Als je bijvoorbeeld een kijkje neemt bij de raambekleding van Veneta dan zie je daar vele opties om je ruiten mee te bekleden. Zowel gordijnen, jaloezieën en overig materiaal is ruim voorradig, en dat tegen een scherpe prijs en uitstekende garantie. Het aankleden van je ramen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Raamdecoratie voor elke ruimte

De hierboven genoemde velours gordijnen zijn geschikt voor elke ruimte, ook in de slaapkamer. Kies voor deze ruimte wel een verduisterende versie, zodat je hier in alle rust en duisternis je nachten door kunt brengen. Voor bijvoorbeeld de woonkamer kun je daarentegen eventueel kiezen voor een lichtdoorlatende variant. Het is maar net waarnaar je op zoek bent.

Online casino’s: hier moet je op letten

Previous article

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriendin? Hier een paar tips!

Next article

You may also like

More in Tips