TipsVrouwen & Lifestyle

Beste rekken & opbergplekken voor je schoenen

0
Beste rekken & opbergplekken voor je schoenen

Wanneer er weer eens een korting bij Otto is en je nóg meer schoenen hebt gekocht vraag je jezelf voor de zoveelste keer af waar je al die schoenen toch moet laten. Herkenbaar? Voor ons wel in ieder geval. Super leuk en mooi natuurlijk al die paar schoenen, maar het kan wel de sfeer in je woning bederven. Dat is zonde, want er zijn veel meer leuke manieren om je schoenen op te bergen dan je denkt! In dit artikel geven we je de beste opbergplekken voor je schoenen. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen wat jij de beste manier vindt.

Onder het bed

We geven het toe, dit is misschien niet het meest originele idee. Maar wel een hele handige plek om al je schoenen op te bergen. Vaak zie je dat mensen gewoon plastic dozen regelen, daar hun schoenen in leggen en vervolgens de dozen onder hun bed zetten. Maar het kan veel stijlvoller dan dat. Steeds vaker kun je passende, stijlvolle lades vinden die je onder je bed kunt installeren waardoor er een mooie opbergruimte ontstaat voor spullen onder je bed. Dan past het goed bij het design van je kamer en heb je toch een handige opbergruimte voor je schoenen, en je schoenenrek. Win-win!

Onder de trap

Harry-Potter stijl verstoppen in het trappenhuis. Dat kan je goed doen met je schoenen. Vaak is het een verloren ruimte waar helemaal niets mee gebeurt, dus waarom zou je het niet benutten op deze manier? Het vormt een perfecte ruimte om spullen op te bergen en wat schoenen betreft kan je daar heel wat paar kwijt. Kun je er nog een paar kortingsacties op vooruit.

Een mobiele wand

Dit is een perfecte oplossing voor mensen met weinig ruimte in huis. Een mobiele wand is eigenlijk een stijlvolle plank met speciale vormen eruit gezaagd waaraan je spullen kunt hangen. Zoals schoenen. De wand kun je vervolgens altijd verplaatsen en neerzetten waar je maar wilt. Het leuke hieraan is dat je schoenen op die manier onderdeel worden van het interieur. Dat maakt het ook nog eens leuker wanneer je de volgende keer schoenen gaat shoppen, want niet alleen maakt het jouw outfit af, het maakt nu ook je huiskamer af!

Ga all-out

Ben je echt een schoenenfreak? Een echte liefhebber? Dan kun je er voor kiezen om er helemaal voor te gaan. Je kunt tegenwoordig echt extravagante opbergsystemen speciaal voor schoenen vinden. Denk aan een kast met plekken om laarzen op te hangen in plaats van zomaar neer te zetten waardoor ze als het ware tentoon gesteld worden, prachtige verlichting die je schoenen complimenteert en voor elke verschillende schoensoort een apart opbergvak. Daar zal je behoorlijk wat jaloerse blikken mee scoren!

Tegenwoordig hebben we nogal wat spullen en dat kan een hoop rommel geven in je woning. Dat is zonde, want we willen ook graag een stijlvolle woning waarin we ons echt thuis voelen. Door deze slimme manieren van opbergen heb je minder rommel in huis én richt je jouw woning op een stijlvolle manier in!

Zo bedenk je de ultieme niche voor jouw webshop!

Previous article

Dit zijn verrassend genoeg de kleinste beroemdheden!

Next article

You may also like

More in Tips