Tips

De 5 beste apps voor koopjesjagers

0

Koopjesjagers opgelet, want er zijn tegenwoordig allerlei handige apps die je kunnen helpen bij het vinden dat een unieke aanbieding. Nederlanders zijn dol op het online winkelen. De producten worden gewoon aan huis geleverd en je bent meestal ook nog goedkoper uit. Een meerderheid van de Nederlandse bevolking koopt regelmatig iets op het internet. Welke applicaties kan jij nu downloaden op jouw smartphone of tablet? Wij hebben de 5 beste apps voor de echte koopjesjagers op een rijtje gezet:

1. Vakantieveilingen app

Vakantieveilingen is één van de bekendste veilingsites van Nederland. De ludieke televisiereclames en de radiocommercials heb je vast wel eens gezien of gehoord. De Vakantieveilingen app is uitermate handig, want je kan de leukste deals op de kop tikken. Je moet denken aan een hotelovernachting, een dagje naar een pretpark of een luxe diner. Daarnaast worden er ook vaak dure gadgets aangeboden. Zodra jij een veiling wint ben je wel verplicht om het product daadwerkelijk te kopen. Misschien dat jij ook een mooie deal kan bemachtigen op de Vakantieveilingen app!

2. Groupon app

De leukste aanbiedingen verschijnen regelmatig op de applicatie van Groupon. Iedere dag kan jij aan de zoektocht beginnen naar een koopje. Er worden allerlei producten en diensten aangeboden, bijvoorbeeld een dagje in de wellness of een diner in een chique restaurant. Alle aangeboden producten zijn extra goedkoop, dus je moet er wel snel bij zijn. De Groupon applicatie kan je gratis downloaden in de App Store en de Google Play Store.

3. Marktplaats app

Marktplaats werd in 1999 opgericht en groeide uit tot één van de succesvolste Nederlandse websites ooit. In 2020 mag de website/applicatie dagelijks meer dan twee miljoenen bezoekers verwelkomen. Dat is ook niet zo gek, aangezien je op Marktplaats vrijwel alles kan kopen. Als gebruiker van de Marktplaats app kan je eenvoudig contact opnemen met verkopers of zelf een item aanbieden. Dure auto’s of juist een goedkope magnetron, alles is te vinden op de applicatie van Marktplaats.

4. Pepper app

De Pepper applicatie geeft gebruikers de kans om dagelijks geld te besparen. Je kan namelijk allerlei speciale stuntaanbiedingen terugvinden van supermarken en honderden andere winkels. Naast aanbiedingen is het ook mogelijk om te profiteren van kortingscodes. Het gaat voornamelijk om webshops, maar ook de pizzeria om de hoek kan een kortingscode hebben uitgegeven. De Pepper app biedt je een handig overzicht en zal je direct laten zien waar jij geld kan besparen. De Pepper applicatie is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

5. Social Deal

Social Deal is eigenlijk een soort van Groupon. De applicatie van Social Deal is onwijs handig, want je kan overal en altijd een leuke deal vinden. Dagelijks worden er nieuwe aanbiedingen gelanceerd. Ga met een mooie korting naar de dierentuin of laat jezelf verwennen in de spa. Daarnaast verschijnen er ook deals voor hotelovernachtingen en diners op de app. Je zal sowieso minder betalen dan de normale prijs, het scheelt vaak meer dan 50%. De Social Deal applicatie is gebruiksvriendelijk en helemaal gratis.

Hoe snel na een zwangerschap kun je weer sex hebben?

Previous article

Beschadigd haar voorkomen? Zo doe je dat!

Next article

You may also like

More in Tips