Tips

Verwarmde Jas, de oplossing tegen koude dagen

0

Ben je werkzaam in de avonduren? Of gewoon in een koude omgeving als een koelcel? Dan biedt een jas met verwarming een uitkomst. De verwarmde jas is geschikt en ideaal voor koude temperaturen. De verwarmingselementen van de verwarmde jas worden geactiveerd door een draagbare accu. Deze krachtige accu zorgt ervoor dat je je lichaam uren kan verwarmen. Wil je graag een verwarmde jas die een hele werkdag verwarmd op de hoogste stand, dan is een extra accu geen overbodige luxe.

Verwarmde bodywarmer

De bodywarmer met verwarming kan voor veel verschillenden doeleinden worden gebruikt. Zo kan je ervoor kiezen om een dunne verwarmde bodywarmer onder je werkkleren te dragen. De warmte zit bij de verwarmde bodywarmer dicht op de huid en is dus eerder voelbaar. De verwarmde bodywarmer is in te stellen in drie verschillende warmte standen, zodat je altijd de gewenste warmte op je lichaam hebt. Met de vijf verwarmingselementen verdeeld over de bodywarmer wordt je lichaam overal lekker warm. De bodywarmer met verwarming heeft hierdoor snel effect en is in combinatie met een warme werkjas een uitstekende combinatie.

Verwarmde jas

Maar ook voor een verwarmde buitenjas zijn er mogelijkheden, zowel voor mannen als vrouwen. De verwarmde jas werkt op basis van een krachtige powerbank en heeft vijf grote verwarmingselementen op tactische punten, de onderrug, de bovenrug en de borst worden verwarmd. Daarnaast is de verwarmde jas goed af te sluiten van de kou en wind door middel van elastiek. De jas met verwarming is uitermate geschikt voor de koudste temperaturen. Daarnaast zou de verwarmde jas ook in combinatie met de elektrische bodywarmer gedragen kunnen worden, doordat de elektrische bodywarmer ultradun is. Beiden worden voorzien van een krachtige powerbank en is dus uitwisselbaar. Uiteraard kan je ook je eigen powerbank aansluiten als die een minimale output van 2.4 Volt heeft.

De beste keuze

Wat de beste optie is, blijkt vaak een persoonlijke keuze. Motorrijders zijn vaak al in bezit van een dure beschermde jas en prefereren daardoor de bodywarmer met verwarming die zij onder hun jas kunnen dragen. Ditzelfde geldt voor veel wintersporters, zij zijn al voorzien van goed isolerende jas, in dat geval zou de verwarmde bodywarmer een uitstekende keuze zijn. Maar voor wandelaars, fietsers en werklui die buiten hun activiteiten verrichten is de elektrisch verwarmde jas een prima keuze. Het voordeel van verwarmde producten is, dat het allemaal warm wordt en deze twee producten hebben beide zelfde verwarmingsoppervlakken en worden voorzien van hetzelfde soort accu. Op alle BERTSCHATĀ® producten zit standaard een jaar fabrieksgarantie, maar ook na die tijd helpen onze medewerkers van Comfort-Producten.nl je graag verder.

Geld verdienen met je eigen blog: zo pak je het aan

Previous article

De invloed van tapering Fed op waarde Bitcoin

Next article

You may also like

More in Tips