Tech & Gadgets

Najaar-/wintertrends op het gebied van sieraden 2020-2021

0

Sieraden zijn dé finishing touch voor je outfit. Zonder een sieraad de deur uit gaan, is voor veel vrouwen dan ook een no-go. Het sieraden aanbod is erg groot en verschilt ook nog eens per seizoen. Wij begrijpen dat het lastig kiezen is tussen al dat moois. Daarom zetten wij de najaar-/wintertrends op het gebied van sieren voor jou op een rij! Zo weet jij zeker dat jij deze herfst en winter de show steelt!

Goud, goud, goud

JA, ook deze winter is goud weer in de mode! Hoe meer, hoe beter lijkt het motto van 2020 te zijn. Hang je nek helemaal vol met verschillende gouden kettinkjes voor het beste resultaat. Dit geldt ook voor je armen en oren. Ook het gebruik van goud en zilver door elkaar is deze winter geen probleem. Combineer er op los!

Piercings

Piercings zijn hélemaal hip deze winter. Met piercings kun je namelijk een heuse earparty creëren. Je oren volhangen is dan ook een trend die de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. Ga je voor de tragus, helix, daith piercings of het liefst allemaal. Alles is mogelijk! De helix piercing wordt in je oorschelp gezet, vanaf de plek waar je oorlel stopt en je kraakbeen begint tot helemaal bovenin je oor. Het is een ‘makkelijke’ plek om te piercen en daarom erg populair. Ook de tragus piercing is bekend. Dit is een piercing door het stukje kraakbeen dat het dichtst bij je gezicht zit. De daith piercing wordt gezet aan de binnenkant van je oor, waar de boog van je oorschelp te vinden is. Heb je ervoor gekozen een piercing te laten zetten? Dan is de volgende stap natuurlijk een geschikte piercing uitkiezen. Zoals we net bespraken is goud dé trend voor dit seizoen. Ga daarom voor een gouden conchpiercing om helemaal trendy voor de dag te komen!

Schakelketting

Deze klassieker is al een aantal jaar niet meer weg te denken uit het modebeeld en ook deze winter keert hij terug. Deze ketting verschijnt elke keer in net een ander jasje en dit jaar is die wat eleganter. De schakelketting is zelfs te zien op tassen, schoenen en verwerkt in truien en tops.

Persoonlijke touch

De initialen trend zie je steeds vaker voorbijkomen. Een sieraad met een persoonlijke touch is natuurlijk erg leuk om zelf te dragen, maar ook erg leuk om cadeau te geven. Door initialen, vingerprints, geboortedatums etc. krijgt het sieraad zo veel meer betekenis. Dit maakt het dragen van het sieraad speciaal en uniek! Bij MyUniqueStyle graveren ze zelf de sieraden. Jij kunt je wensen aangeven en zij zorgen ervoor dat je een bijzonder en uniek sieraad terugkrijgt. Zo loop je nooit met hetzelfde sieraad als iemand anders én draag je altijd iets speciaals met je mee.

Klein maar fijn

Bij deze laatste trend hoort de welbekende uitspraak less is more. Hoe minder stukken je draagt, hoe beter! Subtiel en bescheiden zijn dé sleutelwoorden. Maar ook met deze trend is het mogelijk om te combineren. Probeer het wel zo minimalistisch mogelijk te houden. Vind je het lastig om helemaal mee te gaan met de trends? Gelukkig kun je sommige trends ook het hele jaar door dragen!

Creëer de gewenste sfeer in je tuin met deze tips

Previous article

Waarom ook jij een elektrische scooter zou willen hebben

Next article

You may also like