Tips

Nieuwe look and feel in je woning? Gebruik deze tips

0

Waar zit je nu? In de woonkamer? Veel mensen willen regelmatig iets veranderen aan hun interieur. Jij misschien ook wel? Een nieuwe look and feel geeft je direct het gevoel alsof álles nieuw is. Maar alles nieuw is alleen niet zo bevorderlijk voor je portemonnee. Hoe je met minimale inspanning toch maximaal resultaat kunt krijgen? Wij vertellen het je in deze blog.

Niemand zit te wachten op jarenlang hetzelfde interieur te hebben. Verandering van spice tot tenslotte eten. Dus hoe verander je nou jouw interieur? Het draait vooral om het creëren van een nieuwe sfeer. En zo’n nieuwe sfeer creëer je door vooral dicht bij jezelf te blijven. Een perfect interieur bestaat namelijk niet. Combineer nieuwe met oude attributen en kies een aantal items waar je van houdt.

Tip 1: Wil niet te veel

Waar veel mensen nat op gaan, is het willen van te veel. Te veel accessoires, te grote meubels of te veel kleur. Door een aantal punten aan te passen, creëer je vaak een nieuwe stijl zónder over de kop te gaan. Een felle kleur op een muur met een grote bank ervoor, kán prachtig zijn. Begrijp ons niet verkeerd. Maar wat je niet wilt is dat de bank compleet wegvalt tegen de gekleurde muur omdat hij ligt bezaaid met gekleurde sierkussens, kleedjes en tafels met kaarsen erop.

Tip 2: Bepaal je budget

We kunnen natuurlijk niet in je portemonnee kijken. Maar jij wel. Bepaal dus voor dat je gaat beginnen wat je budget is. Zo kun je bepalen waar je hoeveel geld naartoe brengt. Denk aan een x bedrag voor verf, zoveel euro gaat naar nieuwe accessoires en als we geld over houden kunnen we nog nieuwe sfeerverlichting aanschaffen.

Tip 3: Marktplaat is je beste vriend

Er zijn een aantal attributen die jouw woning direct een nieuwe look and feel geven. Denk aan een groot nieuw vloerkleed of kussens voor op de bank. Een nieuwe lamp of een set nieuwe kaarsen op een tafel. Je kunt ook Marktplaats afstruinen naar tweedehands én nieuwe spullen, zoals een mooie boomstamtafel. Of knap wat oude vintage meubels op. Je bent er niet alleen langer mee bezig, je maakt er ook een waar feestje van voor jezelf.

 

 

Wat zijn de grootste streamingaanbieders van Nederland?

Previous article

5 Vetste Uitjes en Feestjes voor Nerdy Meisjes

Next article

You may also like

More in Tips