Tips

5 auto-pimping-tips voor meiden 

0

We leven in 2020 en dat betekent dat vrouwen net zo gek op auto’s kunnen zijn als mannen. je kunt natuurlijk kiezen voor een doorsnee bak. Maar als jij helemaal gek bent van auto’s dan wil je jouw bak natuurlijk zo snel mogelijk pimpen. Hoe je dat doet? Dat vertellen we jou in deze blog!

Ken je nog Pimpy My Ride, dat programma op MTV waar van lelijke auto’s supervette wagens gingen maken? Nou goed nieuws, jij hebt rapper Xzibit, de presentator van het programma, niet nodig voor een vette bak. Jij kunt het gewoon zelf doen met deze tips!

  1. De buitenkant

Je wilt dat iedereen naar je auto kijkt als jij voorbij rijdt. Hoe je dat doet? Door de buitenkant supervet te maken. Je kunt, als je heel creatief bent, zelf aan de slag gaan met de buitenkant. Bijvoorbeeld door het gebruik van graffiti. Maar het beschilderen van je auto is een vak apart. En daarom is het slim om iemand in te lassen. Zo kun je kiezen voor een professionele graffti-spuiter, samen kun je precies afspreken wat jij wilt. Wil je een stoere auto? Of juist een barbie-auto? Alles is mogelijk met het laten spuiten van je auto! Je kunt ook kiezen voor dezelfde kleur, maar dan bijvoorbeeld metallic-lak of met glitters erin. Vet!

  1. De velgen

Wat hoort er nu echt bij een mooie auto? Inderdaad: mega stoere velgen. Velgen kun je vandaag de dag in heel veel kleuren en materialen krijgen. Je kunt er zelfs voor kiezen om er lichten in te verwerken of om voor gouden velgen te gaan. En goed nieuws: je kunt makkelijk, goedkoop en snel auto velgen online kopen.

  1. Accessoires voor in de auto

Je kunt online flink je hart ophalen als je op zoek bent naar supervette accessoires voor je auto. Denk aan een nieuw stuurwiel in verschillende motieven en kleuren. En je kunt natuurlijk de complete bekleding aanpakken, zodat alles straks in dezelfde stijl is. Maak jouw auto af met een paar mooie details, zoals leuke bloemetjes die je kunt steken in het verwarmingselement. Of kies voor iets leuks wat je hangt aan je spiegels. Achterop kun je nog een leuke tekst plakken. Zodat degene die achter je rijdt het ziet. En wil je jouw auto volledig afmaken? Kies dan voor een heerlijk autoparfum, zo is de binnenkant en de buitenkant van je auto fris.

 

5 Vetste Uitjes en Feestjes voor Nerdy Meisjes

Previous article

Krijg je altijd een BKR registratie wanneer je op afbetaling shopt?

Next article

You may also like

More in Tips