Fun & VerstandigTips

Zo geef je het ultieme tuinfeest deze zomer

0

Nu het bijna de langste dag van het jaar is, is het de perfecte tijd om een goed tuinfeest te geven. Lange, warme zomeravonden, genoeg hapjes en drankjes, de juiste setting voor een goed tuinfeest. En time to party.  Wil je weten hoe je hét ultieme tuinfeest geeft deze zomer?

  • Barbecue

Omdat je een barbecue natuurlijk direct associeert met zomer, is een barbecue een hele goede optie om eten op klaar te maken tijdens je tuinfeest. Zorg voor genoeg vlees en vis, maar ook genoeg vegetarische opties! In de tijd van vandaag besluiten steeds meer mensen om geen of minder vlees te eten en je wilt natuurlijk wel iedereen kunnen dienen.

  • Cocktails

Je kunt natuurlijk bier en wijn serveren op cocktails, maar cocktails geven je feest wel direct een extra feestelijk tintje. Maak bijvoorbeeld een batch van Cosmopolitans, of de heerlijke Moscow Mule (ook zéér geliefd bij mannen). Je kunt ook een watermeloen vullen met een mix van watermeloen sap en wodka, en er met een soeplepel de cocktail uitgieten. Staat super zomers en feestelijk, maar smaakt ook heel lekker.

  • Tuinmeubels

Er moet natuurlijk genoeg ruimte zijn om te dansen. Probeer dus je tuinmeubels zo goed mogelijk aan de kant te schuiven, zodat je je gasten de ruimte geeft voor de benodigde dansjes. Daarnaast zit je natuurlijk ook met de buitenlucht: die helaas nooit doet wat je wilt. Daarom is het slim om te investeren in een goede en grote partytent, zodat je zeker weet dat een regenbui niet de feestpret in de weg gaat staan.

  • De juiste accessoires

Een tuin wordt direct gezelliger met de juiste accessoires. Denk dus aan gezellige gekleurde hangende lampjes, gezellige gevlochten spiegels aan de schutting, of leuke gekleurde en/of versierde kussentjes. Ook plastic borden (wel de variant die je in de vaatwasser kunt zetten -laten we duurzaam zijn) in een decoratief printje staan natuurlijk super op je feest.

  • Zorg dat niemand kou lijdt

Eén van de meest ongezellige dingen is als je het koud krijgt tijdens een gezellig avondje met vrienden. Er hangen niet voor niets bijna altijd warmtelampen op een goed terras. Investeer dus in een flameheater, warmtelamp of vuurkorf.

Beste 4K TV’s 2019

Previous article

(Schoenen)merken voor mannen volgens vrouwen

Next article

You may also like