Tech & Gadgets

Wat zijn LED-panelen?

0

Je gaat je kantoor inrichten en wil daar een beetje natuurlijk licht creëren. Een LED-paneel kan dan een hele goede optie zijn. Want goed licht is heel belangrijk voor het welzijn van je ogen, maar ook om je werk goed te doen! In deze blog vind je alles over deze natuurlijke lichtbron. 

Een LED-paneel biedt ten opzichte van normale verlichting veel meer bruikbaar licht. Zo heb je bij een normale staande lamp een bepaalde plek die verlicht wordt. LED-panelen zorgen ervoor dat je een gehele camper verlicht kan krijgen. Dit is ideaal wanneer jij een kantoorpand aan het inrichten bent. Maar ook voor bepaalde plekken in huis zoals in een inloop kast of misschien als decoratie aan de wand kan het heel mooi zijn.

Waar kan een led paneel gebruiken? 

We hebben het al een beetje verklapt maar led panelen worden veel in kantoren gebruikt. Dit omdat je ze kan vervangen voor een plafondschroot. Hierdoor ben je qua installatie een stuk sneller klaar. Een led paneel geeft daarnaast heel natuurlijk licht. Het is bewezen dat buiten zijn en natuur om je heen hebben de creativiteit verbeterd. Zo is licht hierin uitermate belangrijk. 

Je kan een LED-paneel ook aan de muur ophangen in je huis. Dit kan zorgen voor een heel grappig effect. Hang er bijvoorbeeld allerlei verschillende schilderijen omheen. Wees creatief en je krijgt een modern en speciaal resultaat. 

Kan ik een LED-paneel overal ophangen? 

Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Je kan een LED-paneel heel makkelijk en snel ophangen. Zo kan je een paneel op drie verschillende manieren monteren. Hier vind je de mogelijkheden:

  1. Inbouwen 

Het makkelijkste is om een inbouw led paneel aan te schaffen. Deze kan je gewoon in een plafond hangen. Hiervoor is het echter wel nodig dat je een plafond met schotten hebt. Deze manier van inbouwen werkt dus niet in een gewone woning. 

2. Opbouw 

Wanneer je hem wil opbouwen dan krijg je een frame erbij geleverd waarmee je hem kan ophangen. Het fijne hieraan is dat je hem op ieder oppervlakte kan ophangen. Je hoeft geen speciaal plafond te hebben. 

3. Pendel 

Als laatste is er nog de mogelijkheid om ze op te hangen aan de kabels. Dit is wanneer je zelf de afstand wil bepalen vanaf het plafond. Hiermee krijg je een zwevend gevoel. Dit kan voor een mooi effect zorgen in jouw kantoor of woning. 

Meer weten hoe je een modern kantoor kan creëren? Je leest het hier!

Zo regel je je verzekering voor je bromfiets snel en gemakkelijk

Previous article

Fit blijven in Amsterdam

Next article

You may also like