Tips

Fit blijven in Amsterdam

0

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en een echte wereldstad. Miljoenen toeristen komen af op de pittoreske grachten, herenhuizen, pleintjes en cafés. Naast het feit dat Amsterdam prachtig is, is het ook nog rijk aan cultuur. Denk hier bijvoorbeeld aan het Museumplein: de naam zegt het al, het plein is omgeven door musea. Het imposante Rijksmuseum is een echte eyecatcher en wordt veel gefotografeerd. Ook het prachtige Concertgebouw grenst aan het Museumplein, wat het echt tot een culturele hotspot maakt.

Hier bovenop heeft Amsterdam nog veel meer te bieden. De eetcultuur blijft zich ontwikkelen en nieuwe restaurantjes blijven opkomen. De stad is altijd in ontwikkeling en zal zich ook altijd blijven ontwikkelen.

Wat niet mag ontbreken is het hebben van een gezonde levensstijl, iets wat belangrijk is in alle grote steden. Influencers pronken op Instagram met groene sapjes en yogamatjes. Deze trend is een super nuttige en gezonde trend; het kan immers voor niemand kwaad om af en toe een bezoekje aan de juicebar of sportschool te brengen. Maar wat zijn de hipste plekjes in Amsterdam om aan je gezonde trekken te komen?

Sportscholen

Sportscholen zijn er in alle soorten en maten, maar welke zijn nu echt hip? Waar wil je gespot worden? Hippe sportscholen in Amsterdam worden ook wel ‘gym boutiques’ genoemd, dus ogen open wanneer je deze term voorbij ziet komen!

Een van de hipste boutiques met de hipste interieuren is Saints en Stars. Deze boutique zit op twee locaties in Amsterdam: eentje vlakbij de Overtoom en eentje in Amsterdam Zuid. Saints en Stars biedt twee workouts aan, in een groep en onder begeleiding van een coach. Zweten maar! High Studios is een andere toffe plek, geïnspireerd door High Intensity Interval Workouts werk je je hier in 45 minuten compleet het zweet in! Als je klaar bent met alle poespas kan je voor het stoere Underground gaan. Deze sportclub is geïnspireerd door de hardere sportscholen in bijvoorbeeld New York, waarbij het doel gewoon is: keihard gaan. Kies voor een trainingsprogramma van drie maanden lang, en laat je klaarstomen voor een kickbox gevecht in de ring, of volg sportlessen van 45 minuten waarin je tot het uiterste wordt gedreven. Een sportschool Amsterdam is dus makkelijk te vinden. De deuren staan al voor je open. Waar wacht je nog op?

Grote ketens

Naast kleine boutiques en elitaire hippe sportscholen heb je ook nog sportscholen voor de mensen die op zoek zijn naar de basis: fitness. Gewichten, ruimte en apparatuur. Veel meer dan dat is er toch niet nodig? In Amsterdam is er genoeg keuze voor sportscholen die zijn uitgegroeid tot grote ketens. Het voordeel van een keten kiezen met veel filialen is dat het voor flexibiliteit zorgt. Je hoeft niet speciaal naar een plek te reizen voor je sportschool, je hebt er altijd wel eentje in de buurt.

Wat zijn LED-panelen?

Previous article

Bloemen bestellen: het allround cadeau

Next article

You may also like

More in Tips