Vrouwen & Lifestyle

Wat voor vloerkleding past waarbij? Zo match je altijd goed

0

Bij het inrichten van je huis is decoratie een heel belangrijk onderdeel, omdat dit de doorslag zal geven over hoe jouw huis of kamer ervaren wordt. Een hele makkelijke manier om een grote verandering toe te passen inde look & feel van jouw ruimte of kamer, is door te kiezen voor een vloerkleed. Deze heeft overigens ook nog eens als fijne bijkomstigheid dat het lekker zacht en warm is voor jouw voeten. Maar, als je op zoek bent naar mooie vloerkleden online, waar kun je dan het beste op letten? Wij maken een overzichtje.

Minimalistisch

Je kent ze vast wel: witte vloerkleden met een zwarte ruit of zwarte strepen. Deze zijn de laatste jaren extreem gestegen in populariteit en liggen bij veel influencers op de grond. Dat begrijpen wij wel: dit type vloerkleed past namelijk perfect bij een moderne inrichting zoals wij die nu kennen. Veel wit in huis, strakke vormen en sms hier en daar wat kleur of goud. Met een minimalistisch vloerkleed kan je bijna geen verkeerde keuzes maken. Deze zal in bijna alle gevallen goed staan, zowel in een woonkamer als in een slaapkamer.

white and black bed linen

Perzisch tapijt

Wij kunnen heel erg genieten van een tapijt met een Perzische print, maar dit is wel een tapijt wat niet per se bij elk huisstijl goed zal passen. Een tapijt met een perzische look zal het namelijk beter doen in een oud landhuis met een mooie robuuste houten vloer, dan in een spierwitte en moderne ruimte.

Rond vloerkleed

Een rond vloerkleed is de laatste jaren steeds meer trendy geworden. Hoewel het dus een heel leuk en hip uiterlijk heeft, kan een rond vloerkleed een ruimte ook kleiner doen laten ogen. Daarom zal je dus goed de ruimte waar je het vloerkleed in wilt plaatsen, in overweging moeten nemen.

Tip

Belangrijk om te noemen, is dat, hoewel we in dit artikel jou een aantal tips geven over vloerkleden, je natuurlijk altijd op je eigen gevoel af moet gaan. Als jij allerlei verschillende stijlen het liefst door elkaar heen mixt, dan is dat natuurlijk ook helemaal goed! Doe vooral wat je zelf zou willen en laat je niet teveel beïnvloeden door ‘regeltjes’ of trends.

Badkamer renoveren of compleet vervangen: wat is goedkoper?

Previous article

Mooie donkere wanden toch gezellig en warm maken: zo doe je dat

Next article

You may also like