Fun & VerstandigVrouwen & Lifestyle

Dit zijn de leukste auto’s voor vrouwen in 2019

0

Ze zijn niet te groot en niet te klein, staan stevig op de weg, parkeren makkelijk en hebben genoeg ruimte voor kinderen en boodschap. Hoewel de hatchback voor iedereen geschikt is, is deze carrosserievorm favoriet bij de vrouwen. En ook dit jaar zijn er weer een hele boel leuke exemplaren op de markt. Kijken jullie mee naar – volgens ons – de leukste auto’s voor vrouwen in 2019?

Volkswagen Golf

Een all time favorite is natuurlijk de Volkswagen Golf. Al sinds 1974 op de markt, en nog steeds onverminderd populair. En dat is natuurlijk niet voor niets. De Golf ziet er stoer uit, heeft een chique interieur, rijdt als een zonnetje en is voorzien van een sterke motor. De aankoopprijs van een Golf ligt misschien wat hoger dan van zijn soortgenoten, maar daar krijg je dan wel de Duitse kwaliteit van Volkswagen voor terug.

Renault Clio

De Renault Clio is met een gemiddeld verbruik van 1 op 31 bijzonder zuinig. Zelfs bij sportiever gebruik rijd je er 1 op 25 mee. En de nieuwste modellen zijn voorzien van een start/stop-systeem waardoor de motor automatisch stopt met draaien als je langere tijd stilstaat. Maar ook zo weer aan gaat. En dat is ook handig als je een keertje stilvalt. Oh ja, en het oog wil ook wat natuurlijk: de Clio ziet er tegenwoordig hartstikke sportief uit en hij is verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes.

Ford Fiësta

Van vergelijkbaar formaat is de Ford Fiësta. Een betaalbare auto die fijn op de weg ligt. Ook deze hatchback rijdt met 1 op 22,7 extreem zuinig en daardoor blijven ook de benzinekosten lekker laag. Houd je weer wat meer over om een wijntje van te drinken in het weekend! Dat het verbruik wat lager is, ligt deels aan het vermogen van de auto. Dat is met 85 pk wat lager dan de andere auto’s in dit rijtje. Maar met een Ford Fiësta kun je nog steeds prima mee op de snelweg.

Audi A3

De Audi A3 heeft een veel hoger vermogen en ziet er hartstikke sportief uit. Niet voor niets is Humberto Tan trots ambassadeur van de Audi A-lijn. Al rijdt hij natuurlijk wel in een nog grotere uitvoering. Maar ook de A3 is een prima, en vooral een populaire, auto bij particulieren. En de auto is lekker groot, dus je wordt niet zomaar van de weg gebeukt, er is genoeg ruimte voor boodschappen en je kunt er zelfs met het hele gezin mee op vakantie. Wat wil je als moeder nog meer? En als je hiervoor gaat kun je via de site onderdelenshop24.com ook nog eens heel gemakkelijk auto-onderdelen kopen, mocht je iets willen toevoegen of vervangen aan je blitse wagen.

Opel Insignia

Misschien nog wel een tikje groter is de Opel Insignia. Hoewel de Opel Corsa voornamelijk populair is bij vrouwen, komt de Insignia dit jaar met een indrukwekkend nieuwe uitvoering. Namelijk de Online Edition. Een sportieve wagen die minder zwaar is en is voorzien van een modernere motor dan zijn voorganger. De Insignia heeft volgens de experts een fraai interieur, met zachte materialen en onder meer drie USB-poorten om zowel voor- als achterin onderweg de telefoons op te kunnen laden.

(Schoenen)merken voor mannen volgens vrouwen

Previous article

De mooiste telefoonhoesjes voor fashion-gevoelige meiden

Next article

You may also like