Tips

Online geld verdienen: 3 tips om geld op reis te verdienen

0

Online bijklussen? Je hebt uitzicht op zee en je klapt je laptop open. Je werkt een paar uurtjes, klapt de laptop weer dicht en je bestelt een heerlijke cocktail. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Je bent zeker niet de enige! Online kun je steeds vaker een goede boterham verdienen. En waar je die laptop dan openklapt? Dat maakt dan helemaal niet uit. We geven je graag 3 handige tips mee voor het beginnen van jouw online carrière.

Geld verdienen door online opdrachten aan te nemen: deze vorm van vrijheid zien we steeds vaker. We noemen dit de gig economy. Het aantal ZZP’ers die opdrachten voor een korte periode aannemen, groeit dan ook flink. Het is tenslotte natuurlijk veel meer vrijblijvend dan wanneer je ergens een contract met een aantal uren aangaat. En je kunt het vele malen beter combineren met een verre reis.

Aan de slag!

Wil jij online geld verdienen? Deze drie onderstaande tips zijn de meestvoorkomende vormen van werk onder reizende ZZP’ers.

  1. Start een Instagram-account of Youtube-kanaal
    Dat jij de wereld over reist is voor veel mensen een grote droom. Deel deze droom door prachtige content te delen van je reis. Hoe groter de groep volgers, hoe groter je bereik. Als je heel groot wordt, is de kans groot dat je samenwerkingen krijgt met interessante merken of dat je geld verdient aan advertenties die getoond worden. Dat er grof geld te verdienen valt met een YouTube account, dat bewijst Enzo Knol als geen ander. Hoewel niemand precies weet wat het vermogen van Enzo Knol is, zijn er wel berekeningen gemaakt die vrij nauwkeurig zijn. Je hoeft natuurlijk niet zo groot te worden als Enzo Knol, maar het biedt wel perspectief!
  2. Word online vertaler
    Spreek jij vloeiend een taal? Engels, Spaans of misschien Frans? Of juist nog specialer: Japans of Russisch. Er zijn online vertaalbureau’s die doorlopend op zoek zijn naar zulke native speakers. Woon jij al heel wat jaren in een ander land en spreek én schrijf je vloeiend de taal? Dan kun je bijvoorbeeld aan de slag bij vertaalplatform Fairlingo. De opdrachten die je krijgt bestaat uit het vertalen van documenten in een andere taal. Dus bijvoorbeeld van het Engels naar het Frans.
  3. Verkoop artikelen aan platforms
    Ga jij met een camper op reis of ga je bijvoorbeeld vaak duiken? Door over een specifiek onderwerp te bloggen, kun je een aardig zakcentje bijverdienen op reis. Er zijn tenslotte heel wat websites online die jouw specifieke en unieke informatie willen hebben. Je kunt eerst contact zoeken met websites om een aantal onderwerpen voor te leggen en de prijs die je hiervoor vraagt. Zijn deze akkoord dan kun je aan de slag!

DIY: geef je tuin een verzorgde en vintage look met deze antieke meubels

Previous article

Je eigen winkel openen: wat heb je nodig?

Next article

You may also like

More in Tips