TipsVrouwen & Lifestyle

Niet te missen lente- en zomermodetrends voor 2022 vind je hier

0

Fashion: voor sommigen de hemel, voor anderen iets dat moeilijk bij te houden is. Heb je nog maar net de laatste trends beet, dan staan de nieuwe al voor de deur. Wij zochten voor jou uit wat de belangrijkste trends voor de lente en de zomer van 2022 zijn. Sommige daarvan hebben we al eerder de revue zien passeren. Benieuwd welke dat zijn?

1. Minirok

Niet alle vrouwen zijn fan van deze trend maar hij is alvast getipt als hét zomerse item bij uitstek. De minirok is echt superkort en wordt daarom ook wel de micro-rok genoemd. Je vindt hem in verschillende stoffen en prints. Voor de durvers!

2. Handtas met schakelketting

Eén van de grootste tassentrends van dit jaar: handtassen met schakelkettingen. Met de leuke, kalfslederen crossbodytassen van Saint Laurent kom je alvast stijlvol voor de dag. Crossbodytassen blijven uiteraard ook zeer populair. Je hebt je essentials altijd dicht bij jou én je handen vrij, mooi meegenomen!

3. Slingback pumps of kitten heels

Slingback pumps en kitten heels: deze schoenen kan je moeilijk weerstaan. Qua look zijn ze zeer gelijkaardig. En ook qua stijl moet het ene model niet onderdoen voor de andere. Ze zijn perfect voor de aankomende lente. In de collectie van Prada vind je alvast enkele onweerstaanbare modellen in verschillende kleuren en uitvoeringen.

4. Wijde broeken

Move over, skinny jeans! Hoewel de rokken korter dan kort zijn, worden de broekspijpen breder en breder. En zo zijn wijde pijpen tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook dit jaar blijft het een trend. Vrouwen zijn maar al te blij met deze stijlvolle variant van de comfortabele joggingbroek. Mannen zijn het er niet altijd over eens of ze de wijde pantalons wel zo vrouwelijk vinden. Hoe dan ook: het is een welkome aanvulling op onze garderobe.

5. Powersuits

Powersuits of broekpakken waren in 2021 al hot. Maar ook dit jaar zet de trend zich voort. Classy of stoere uitstraling? Getailleerd of net oversized? Een pak voor dames blijft een goede investering. Je kan het colbertjasje dragen met een oversized pantalon maar ook mooi combineren met een rok – niet de mini-versie welteverstaan. Je kan het voor eender welke gelegenheid dragen: op kantoor of hip en trendy om mee op restaurant te gaan of te gaan shoppen. Ook zeer mooi in combinatie met slingback pumps of kitten heels!

Dit zijn de leukste online casinospelen voor vrouwen

Previous article

Wat is de beste woonkamer indeling?

Next article

You may also like

More in Tips