Tech & Gadgets

Kenmerken van Huawei MateBook 14s in 2022

0

De Huawei MateBook 14s is een uitstekende draagbare laptop met een 14,2-inch scherm en een beeldverhouding van 3: 2 waardoor regelmatig blazen een fluitje van een cent is. Deze laptop is het beste voor alle gebruikers met de verbeterde webcamera-indeling en Intel 11-processor.

Pluspunten: 

 • Een goed scherm met redelijke afstelling. 
 • Het is eenvoudig en zeer draagbaar.
 • Kwaliteit toetsenbord. 
 • Problemen met de MateBook 16-webcam opgelost.

Belangrijkste kenmerken: 

 • U kunt upgraden naar Windows 11; u kunt uw Huawei MateBook 14s gratis upgraden naar Windows 11, hoewel we in onze recensies alleen de Windows 10-versie gebruiken. 
 • Fijn touchscreen Het 14,2-inch display is helder en duidelijk en door het touchscreen is de bediening eenvoudig. 
 • Krachtige prestaties De 11e generatie Intel Core i7-11370H-processor kan meerdere geopende tabbladen aan en is een snelle laptop.

Krachtige prestaties De 11e generatie Intel Core i7-11370H-processor kan meerdere geopende tabbladen aan en is een snelle laptop. Het geteste model werd geleverd met een Intel Core i7-11370H-processor en een geïntegreerde Intel Iris Xe GPU, die zorgt voor een hoge verwerkingssnelheid en voldoende beeldkracht voor videobewerking. Dus, met een kleiner scherm en een betere webcam in vergelijking met de MateBook 16, hoe houd ik de Huawei MateBook 14s bij? Blijf lezen om erachter te komen.

Ontwerp en toetsenbord: 

 • Stevig en strak design. 
 • Lichtgewicht en draagbaar. 
 • Webcam is gelukkig verplaatst.

Het gebruik van de Huawei MateBook 14s leek erg op het gebruik van de MateBook 16, omdat het bedrijf vasthield aan dezelfde slanke behuizing en dezelfde bouwkwaliteit. Het ziet er ook uit als een MacBook Pro, en verschillende van mijn vrienden namen het op het eerste gezicht serieus met het Apple-apparaat. Met een gewicht van 1,43 kg is deze laptop gemakkelijk mee te nemen, maar door het lichte gewicht in combinatie met een metalen chassis is het een stevig apparaat. Op een keer rolde een hele fles water om. En tot slot een vleugje geluid; De vier speakers klinken hier geweldig en de media klinken gebalanceerd en helder zonder dat je een koptelefoon of een aparte speaker nodig hebt.

Scherm: 

 • Heldere resolutie 2520 × 1680. 
 • 14″ display klaar om te produceren.

De beeldverhouding van 3: 2 is goed voor het openen van meerdere tabbladen. Een van de belangrijkste features van de laptop, de MateBook 14s, heeft een 14,2-inch display met een 3:2 aspect ratio, waardoor je gemakkelijk meerdere tabbladen openzet om te werken. Het heeft ook de mogelijkheid tot aanraakscherm, wat ik erg handig vind. Dit kwam van pas bij het plannen van mijn reis, omdat ik gemakkelijk met kaarten kon communiceren en kleine taken zoals het bewerken van foto’s of het bladeren door artikelen toegankelijker en leuker kon maken. Dankzij de schermgrootte van 90% krijgt u voldoende schermbehuizing en vermijdt u het verouderende uiterlijk van Surface Laptop 4 vanwege het korte bereik.

Uitvoering: 

 • 11e generatie Intel Core i7-11370H processor snel. 
 • Het laadt erg snel. 
 • Geïntegreerde grafische kaart voor Intel Iris Xe beperkt.

De Huawei MateBook 14s werkt goed met een draagbare laptop met de nieuwste 11e generatie Intel Core i7-processor om alles soepel te laten verlopen. SSD Drive is ook uitstekend: onze testresultaten laten zien dat de MateBook 14s 3451 MB/s kan lezen en 2670 MB/s kan schrijven, wat hogere prestaties betekent bij het opslaan of uploaden van bestanden naar een virtuele schijf. Hoewel je met Intel Iris Xe geïntegreerde graphics foto’s kunt bewerken en gewone games kunt spelen, zullen de broodnodige animatie en 3D-rendering niet moeilijk zijn.

Hoe zorgverzekering in 2022 gaat veranderen

Previous article

Hoe het E-ID webshops en andere websites kunnen veranderen

Next article

You may also like