Tech & Gadgets

Hoe til je de kwaliteit van je wc naar een hoger niveau?

0

Hoewel we het niet vaak hebben over het vaak kleinste kamertje van het huis, is het een plek waar de bewoners en gasten van een huis regelmatig te vinden zijn. De wc is misschien niet de eerste ruimte waar je aan denkt om stijlvol in te richten. Toch, als je naar de wc gaat bij een persoon, zegt dit wel veel over een persoon en hoe deze persoon zijn of haar huis verzorgt. Hoe zorg je nou dat je zelf de kwaliteit van je wc naar een hoger niveau tilt? Wij geven tips.

Geur

Nare geurtjes in de wc zijn natuurlijk hetgeen wat de wc niet zo’n heel aantrekkelijke plek maakt. Om ervoor te zorgen dat je wc altijd naar bloemetjes ruikt, kun je een geurverfrisser aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat alle nare geurtjes als sneeuw voor de zon verdwijnen en je geen vieze associatie meer met de wc hebt, maar juist een associatie met een positief gevoel. Een lekker ruikende wc is daarom echt een must als je tevreden wilt zijn over deze ruimte.

Kunst

Het voelt misschien lichtelijk oneerbiedig om een kunstwerk een plek in de wc te geven, maar dat hoeft het absoluut niet te zijn. Wanneer je een mooie print van een kunstwerk hebt of een bijzonder canvas, kan dit juist de ruimte van een wc veel luxueuzer aan laten voelen. Kunst, maar ook andere vormen van decoratie, zijn onmisbaar in een mooi gestylede wc.

Katoenen gastendoekjes

Vooral kleine wc’s met een ingebouwd wasbakje hebben het probleem dat je er je handen wel kunt wassen, maar er niet altijd een handdoek ter plaatse is. Op dat moment moet je óf weglopen met natte handen óf moet je een handdoek gebruiken die al door veel mensen eerder gebruikt is. Wanneer je een voorraad aan kleine handdoekjes in de wc legt voor je gasten om te gebruiken, geeft dit direct een gevoel van luxe. Zorg er wel voor dat je een mand op de grond zet waar alle gastendoekjes weer in kunnen belanden. De gastendoekjes kun je uiteraard hergebruiken, het is alleen belangrijk dat je ze regelmatig wast.

Hoe het E-ID webshops en andere websites kunnen veranderen

Previous article

Dit is wat vrouwen schrijven over de NFT’s!

Next article

You may also like