Vrouwen & Lifestyle

Geef jouw praktijk een boost met krachtige huidanalyses

0
selective focus portrait photo of woman with a towel on head looking in the mirror

Als schoonheidsspecialiste of dermatoloog krijg je ongetwijfeld klanten op bezoek met een huidaandoening, uitslag op het lichaam of oneffenheden in het gelaat. Het is dan uiteraard jouw taak om te analyseren waar de oorzaak van deze ongemakken ligt. En nog belangrijker: wat de juiste remedie is om deze kwaaltjes en onzekerheden bij de klant te verhelpen. Een correcte analyse vormt dan ook de basis voor een effectieve en kwalitatieve behandeling. Om een diagnose en analyse te kunnen stellen, heb je de juiste apparatuur nodig. De technologieën die je ter beschikking hebt en de ervaringen van anderen zijn vaak een doorslaggevende factor voor de klant om al dan niet bij jouw praktijk langs te komen.

Ontdek het MoreMe Analysetoestel

Wil je kunnen uitpakken met een nooit geziene en gespecialiseerde techniek, waarmee je de hele conditie van de huid in kaart kan brengen, om bijgevolg de juiste behandeling toe te kunnen passen? Verdiep je dan eens in de kwaliteiten van het MoreMe huidanalysetoestel. Je wordt gegarandeerd warm van de mogelijkheden, functies en eenvoud van het toestel. En jij niet alleen, want klanten zullen versteld staan van de gedetailleerde analyse en de daadkrachtige behandelingen die je hierdoor kan uitvoeren. De MoreMe Smart Skin Analyzer heeft alles in zijn mars om zowel jezelf als je klanten te enthousiasmeren.  

De troeven van deze Smart Skin Analyzer

Dankzij zijn gepatenteerde licht- en fluorescentietechnologie brengt het MoreMe analysetoestel het volledige gelaat visueel in beeld. Zelfs datgene wat het blote oog niet kan zien. Er wordt een huidscan gemaakt die tot in de details de volledige conditie van de huid meet. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld huidschade door te veel blootstelling aan zonlicht of pigmentvlekken.

Na de analyse stelt het MoreMe toestel een volledig en gedetailleerd rapport op van de toestand van de huid. Op basis hiervan kan je een behandeling voorstellen naargelang het huidtype en de noden. Dit verslag kan vervolgens eenvoudig naar de klant worden doorgestuurd met een QR-code. Zo kan hij/zij, indien nodig, het verslag doornemen met een dermatoloog of specialist.

Bovendien is het mogelijk om de situatie voor en na de behandeling te simuleren. Aan de hand van een vergelijkingsmodus breng je de vooruitgang van de huid duidelijk in kaart, en toon je aan de klant hoe de behandelingen een invloed hebben op de kwaliteit en uitstraling van de huid. Dat creëert een sterk vertrouwen en bevestiging van een geslaagde behandeling.

DEN Esthetics als exclusieve verdeler

Wil je jouw praktijk uitbreiden met interessante toestellen die klanten aantrekken? Neem dan contact op met DEN Esthetics. Zij zijn specialist in heel wat professionele apparatuur voor beauty- en wellnesscentra. Zij geven je advies op maat van jouw behoeften om je te voorzien van de beste apparatuur in jouw praktijk. Naast het MoreMe huidanalysetoestel hebben zij nog heel wat andere kwalitatieve toestellen in hun assortiment.

Hoe je omgeving effect op je heeft

Previous article

Goed voorbereid te werk

Next article

You may also like