Tips

Een sapkuur om snel gewicht te verliezen

0

In korte tijd op je streefgewicht bereiken, wie wil dat nou niet? Het is geen geheim dat de meeste van ons graag een paar kilootjes minder wegen. De motivatie is er dus, maar het doorzettingsvermogen laat ons vaak in de steek. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is de lange duur van de meeste populaire diëten. Je moet je maanden tot een jaar aan strikte regels houden. In die periode gaan al je favoriete snacks en tussendoortjes aan je neus voorbij. Zo’n lange tijd van onthouding is voor niemand goed. Uiteindelijk hou je het niet meer vol en zijn de verleidingen te groot. Zelfs als het wel lukt, is het zonde om tijdens zo’n lange periode al het lekkers te laten staan. De oplossing? Met een sapkuur verlies je in een paar dagen gewicht. Dat is veel makkelijker vol te houden!

Wat maakt een sapkuur zo bijzonder?

Tijdens een sapkuur eet je helemaal geen vast voedsel. Dat klinkt wellicht een beetje gek en misschien zelfs ongezond. De realiteit is anders. Want een sapkuur geeft je lichaam bijvoorbeeld een boost van vitamines. Bovendien zit er veel variatie tussen de sappen wanneer je kiest voor een verantwoord programma van een expert. Je begint al op een efficiëntie manier van vasten wanneer je het één dag volhoud. Een sapkuur van 5 dagen is een van de vaakst gekozen opties. Daarna begint het gebrek aan vast voedsel namelijk ongezond te worden. Het bijzondere aan een sapkuur is dat het zo ongelooflijk effectief is. Je verliest binnen een tijdsbestek van een paar dagen veel kilo’s zodat je snel op je streefgewicht terecht komt.

Een korte duur zodat je het makkelijk volhoudt

Het kost dus maar een paar dagen om resultaten te boeken met een sapkuur. Dat is direct een van de sterkste punten. Begin bijvoorbeeld op maandag, zodat je tijdens het weekend geen rekening hoeft te houden met een dieet. Het grootste dilemma van afvallen is altijd het voor lange tijd volhouden. Wanneer je kiest voor sapvasten is dat niet langer een probleem!

Variatie tussen de sappen houdt diëten interessant

Vruchtensappen zijn erg rijk aan smaak. De combinaties zijn bovendien eindeloos. Tijdens een sapkuur drink je tussen de 6 en 9 eenheden per dag. Het is verstandig om zoveel mogelijk verschillende vruchtensap te drinken. Er is dan sprake van meer verscheidenheid wat voedingstoffen betreft. Daarnaast is het veel leuker om jezelf meerdere malen per dag te verrassen met een ware smaaksensatie!

Dit is hoe jij jouw interieur helemaal winterklaar maakt!

Previous article

Welke manieren van beleggen zijn interessant in 2022?

Next article

You may also like

More in Tips