Tech & Gadgets

De 5 beste smartwatches voor dames

0

Er zijn ook smartwatches speciaal voor dames gemaakt. Wij hebben hiervan de beste geselecteerd en op een rij gezet zodat jij makkelijker kan kiezen. 

Je komt er bijna niet meer onderuit. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en zo zijn er ook smartwatches op de markt gekomen. Je ziet steeds vaker mensen een smartwatch gebruiken. En dat is zeker niet gek, want een smartwatch kan je overal voor gebruiken. Denk hierbij aan contactloos betalen, snel berichten checken en al je actieve gegevens bijhouden. Speciaal voor dames zijn er modellen die nog beter aansluiten bij jouw leven. Bekijk ze hieronder.

Top 5 smartwatches voor dames

Van een Samsung Galaxy Watch tot natuurlijk de nieuwe Apple watch. Al de beste smartwatches vind je hier op een rij:

Samsung Galaxy Watch 3 Zwart

Dit is een smartwatch dames horloge waarbij je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Zo kan je ervoor zorgen dat je notificaties aanzet, maar kan je hem natuurlijk ook op stil zetten. Wil jij makkelijk je stappen bijhouden of wil jij precies trekken hoe goed jij hebt gezwommen. Deze smartwatch van Samsung is een echte alleskunner en daarom staat hij dan ook boven aan. Let wel op, hij koppelt niet fijn met IPhone toestellen. 

Garmin Lily 010-02384-B3 Classic

Wil jij kwaliteit en gebruik jij jouw smartwatch vooral voor sportieve activiteiten dan weet ik zeker dan de Garmin Lily bij jou past. Zo staat bij een Garmin smartwatch kwaliteit centraal. Maar voor de dames hebben ze daar nog wat elegantie aan toe gevoegd. 

Samsung Galaxy Watch Active2 Rose

Je wil niet zo’n groot horloge om je arm maar je houdt juist van minimalisme. Dan sluit deze minimalistische smartwatch helemaal aan bij jouw wensen. Hij is extreem licht, maar heeft toch alle handigheidjes die jij nodig hebt en verwacht van een smartwatch. 

Fitbit Versa 3 Zwart

De Fitbit is helemaal gemaakt voor iedereen die actief is overdag. Hou jij van wandelen, hardlopen, zwemmen of fietsen. Deze horloge houdt al jouw gegevens netjes bij in een aparte app. Je kan natuurlijk ook gebruik maken van notificaties zoals whats app etc. Maar hij is vooral gemaakt om al je activiteiten te tracken. 

Apple Watch SE Space Gray Aluminum

Wanneer we het hebben over echte smartwatches, dan mag de Apple watch niet ontbreken. Om ervoor te zorgen dat hij goed past bij jou als vrouw kan je deze krijgen in verschillende kleuren. Een Apple watch wil expres niet lijken op een gewoon horloge. Ze willen een apart design juist zodat je kan zien dat jij een Apple watch om je pols hebt. 

Smartwatches zijn over het algemeen waterdicht, maar let wel op. Je bent niet verzekerd wanneer ze toch kapot gaan door waterschade. Dit omdat het altijd lastig te bewijzen valt. Bekijk dit artikel om er meer over te leren.

Dit moet je weten over online casino bonussen

Previous article

Luie stoel, alles over een relaxfauteuil

Next article

You may also like