Tech & Gadgets

Dit zijn de 5 beste smartwatches voor dames

0

Of je nou wil kunnen bijhouden hoe ver je loopt op een dag of je wil kunnen betalen met je horloge: een smartwatch is voor heel veel dingen handig. Vaak hebben mannen en vrouwen andere verwachtingen of eisen aan een smartwatch. Daarom hebben wij de 5 best geteste smartwatches voor dames op een rijtje gezet, zodat jij makkelijker kunt uitzoeken welke het beste bij jouw wensen past!

Samsung Galaxy Watch3 Zwart 45 mm

De Samsung Galaxy Watch3 Zwart 45 mm is een smartwatch dames waarmee jij continu op de hoogte van de belangrijkste informatie bent. Je krijgt al jouw notificaties binnen op je pols. Je ziet ‘s ochtends wat voor weer het wordt en welke afspraken je in je agenda hebt. Dankzij de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter krijg je ook nauwkeurig inzicht in je gezondheid. Het horloge is klein, dun en lichten heeft een verstelbaar leren bandje. Dat geeft jouw horloge een stijlvolle, tijdloze uitstraling.

Garmin Lily 010-02384-B3 Lily – Classic horloge

Een gamin smartwatch staat voor kwaliteit en mooi design. Dit model is iets minder uitgebreid dan sommige andere modellen in deze lijst, maar hij scoort wel hoog op het uiterlijk. Je kan bijna niet zien dat het een smartwatch is en hij is te koop in veel verschillende kleuren, wat hem erg draagbaar maakt voor iedereen.

Samsung Galaxy Watch Active2 Rose Goud 40 mm Aluminium

Dit horloge staat bekend om het mooie minimalistische en verfijnde design. Het horloge is vooral een verlengstuk van je telefoon. Je belt ermee zolang het via bluetooth verbonden is met je telefoon. Je ontvangt berichten die je gelijk beantwoordt vanaf je pols.

Fitbit Versa 3 Zwart

De Fitbit Versa 3 Zwart motiveert je de hele dag door om te blijven bewegen. Dankzij de ingebouwde gps ontvanger legt het horloge je sportprestaties en route vast in de Fitbit App op je smartphone zonder dat je deze mee hoeft te nemen. Ook berichten lees je gemakkelijk af van het haarscherpe AMOLED scherm. Bovendien meet de Versa 3 je slaapritme waardoor je je nachtrust verbetert. Je bankpasje laat je voortaan thuis, betalen doe je vanaf nu met de Fitbit Pay betaaldienst. 

Apple Watch SE 40mm Space Gray Aluminium Zwarte Sportband

Met Apple Watch SE werk jij elke dag aan je gezondheid. Zo geeft SE je een herinnering om je handen te wassen als je thuiskomt. Ook houdt Apple Watch SE je stappen, hartslag en workouts voor je bij. Als je valt, registreert Apple Watch SE je val dankzij valdetectie. Het horloge belt de hulpdiensten als je niet op tijd reageert. Draag Apple Watch als je slaapt, want het meet je nachtrust. SE is waterdicht, dus je houdt ‘m om als je gaat zwemmen of douchen.

Dit moet je weten over online casino bonussen

Previous article

Luie stoel, alles over een relaxfauteuil

Next article

You may also like