Tech & GadgetsVrouwen & Lifestyle

De trends op het gebied van sieraden in 2021

0

Houd jij er ook zo van om je outfit en je uiterlijk naar een ander level te tillen door gebruik te maken van accessoires? Stel je voor dat je naar een feestje een redelijk simpele outfit hebt klaarliggen: bijvoorbeeld een jeans en een zwarte haltertop. Bedenk dan eens hoe anders deze outfit zou overkomen wanneer je er grote gouden oorbellen bijdraagt en veel armbanden. Gelijk een andere look, toch? Sieraden kunnen je outfits maken of breken en daarom zijn ze zo geliefd onder fashion liefhebbers. Benieuwd wat aankomend jaar de trends zijn op het gebied van sieraden? Wij sommen ze voor je op.

Klassiek

Klassieke sieraden, zoals parel oorbellen die Audrey Hepburn al droeg in Breakfast at Tiffany’s, gaan nooit out of style en zul je altijd kunnen blijven dragen. Daarom zijn parel oorbellen ook een ontzettend goede investering, je zult er niet snel op uitgekeken raken omdat ze al zó lang in de mode zijn. Een ander voordeel van parel oorbellen is dat ze ontzettend chic staan en eigenlijk overal wel mee te combineren zijn. Een simpele little black dress of juist een wit shirt met een jeans: de parel oorbel zal het overal goed bij doen.

Spel je naam

Als het gaat om kettingen dan zijn naamkettingen of initiaal kettingen nog steeds razend populair. De trend begon al een paar jaar geleden maar is tot op de dag van vandaag veel gezien in het modebeeld. Denk aan een naamketting zoals Carrie Bradshaw hem droeg in Sex and the City, of juist aan een klein en smal kettinkje waar enkel de eerste letter van jouw naam (of die van je geliefde) aan hangt.

Sterrenbeeld sieraden

Astrologie is het helemaal de laatste tijd. Heb je je nog niet beziggehouden met je sterrenbeeld, dan is het nú de tijd om dat te doen. Dat astrologie zo populair is, betekent ook dat producten met sterrenbeelden erop steeds populairder worden. Een ketting met een muntje en daarop het symbool van een weegschaal of schorpioen is de komende maanden dus ook het accessoire wat niet in jouw kast mag ontbreken.

woman sitting beside plant and concrete wall

Schakelsieraden

Schakelsieraden, die je waarschijnlijk wel kent van grove schakelarmbanden die vroeger al veel gedragen werden, zijn anno 2021 ook ontzettend hip. Naast dat ze nu heel veel gedragen worden en je dus misschien zou verwachten dat ze heel trendy zijn, zijn ze juist eigenlijk heel tijdloos. De kans is groot dat je moeder of oma ook schakelsieraden thuis heeft liggen. De naam schakelsieraad komt eigenlijk van het feit dat het bestaat uit meerdere schakels, zoals een schakelarmband bestaat uit meerdere gouden schakels die aan elkaar zijn gezet.

Vlinders

Vlinders zijn natuurlijk altijd al esthetisch mooie dieren geweest, maar de laatste jaren zijn ze meer in het modebeeld dan ooit tevoren. Het vliegende insect zie je tegenwoordig terug op kettingen, ringen en armbanden en in sommige gevallen zelfs op kleding. Een vlinder tattoo is volgens tattoo artiesten ook één van de meest populaire tatoeages van het moment. Heb jij al iets met vlinders in je kast liggen?

Emancipatie tussen de lakens, is dat nog nodig?

Previous article

Ontdek welk telefoonabonnement bij jou past

Next article

You may also like