Tech & Gadgets

Emancipatie tussen de lakens, is dat nog nodig?

0

Dat vrouwen voor hetzelfde werk vaak minder betaald worden dan mannen, noemen we de loonkloof. Hier is ook na jaren emancipatie nog werk aan de winkel. Maar hier niet alleen. Ook tussen de lakens is er sprake van een kloof tussen mannen en vrouwen. De orgasmekloof welteverstaan. Tijdens een gemiddelde vrijpartij komt namelijk 95% van de mannen klaar, bij vrouwen ligt dit maar op 65%. Tijd voor wat emancipatie tussen de lakens!

Mannen hebben het gemakkelijker

Mannen krijgen dan ook wel gemakkelijker een orgasme dan vrouwen, helemaal tijdens een traditionele vrijpartij. Wanneer er alleen sprake is van penetratie, dan komt hiervan maar 25 tot 30% van de vrouwen klaar. Dat komt omdat de vagina gebouwd is als geboortekanaal. Er moet dus vaak wat anders gebeuren dan een beetje op en neer bewegen daar om het voor een vrouw ook tot een hoogtepunt te laten komen.

Er komt dus vaak meer kijken voor een orgasme van de vrouw dan enkel een penis. Fabrikanten van seksspeeltjes weten dit allang. De afgelopen jaren kon je dan ook niet om de womanizer heen: dit speeltje brengt veel vrouwen tot ongekende hoogtes.

Vrouwen zijn pleasers in bed

Dat geldt natuurlijk niet voor alle vrouwen, maar over het algemeen zijn vrouwen dus pleasers in bed. Ze vinden het vervelend voor de partner als het langer duurt voordat ze een hoogtepunt bereiken en zien er dan dus maar van af. Dat is niet iets wat we snel terug zullen zien bij mannen. Als het wat langer duurt, gaan ze gewoon wat langer door.

Bovendien zou het helpen als een vrouw eens zou vragen of haar partner het erg vindt dat de vrijpartij wat langer duurt. Wedden dat die dat vrijwel nooit een probleem vindt? De meeste mannen vinden het namelijk ook fijn als hun bedpartner aan haar trekken komt.

Overigens speelt de orgasmekloof niet zo erg bij lesbische stellen: tijdens een vrijpartij tussen twee vrouwen komt gemiddeld 85% klaar.

De opkomst van seksspeeltjes

We noemden het hierboven al: seksspeeltjes, of sextoys, worden steeds populairder. En dat is niet zo gek, want hiermee leren vrouwen wat ze lekker vinden en wat voor hen werkt.

Mannen hoeven zich niet bedreigd te voelen. Zoals je hierboven al kon lezen, is penetratie alleen vaak niet voldoende voor vrouwen om een orgasme te krijgen. Juist speeltjes die gebruikt kunnen worden tijdens een vrijpartij en een extra stimulans voor de vrouw vormen, winnen aan populariteit.

 

 

Help! Mijn keuken raakt maar niet opgeruimd

Previous article

De trends op het gebied van sieraden in 2021

Next article

You may also like