Tips

De top 3 trends van deze zomer

0

Elke zomer hebben we weer met bepaalde trends te maken. Met badmode trends, met fashion trends, met zonnebrillen trends en met schoenentrends. Wat de belangrijkste trends op het gebied van schoenen zijn, lees je in dit artikel.

Kleurtjes

Het is een ware trend om voor schoenen met kleurtjes te kiezen. Dit kunnen volledig gekleurde schoenen zijn, maar kunnen ook witte schoenen met details zijn. Ongeacht om wat voor kleuren het gaat; het is een ware trend.

Belangrijk voordeel van kleurrijke schoenen is de uitstraling. Zodra je naar de schoenen kijkt, word je al direct blij. Dat is ook het geval als je voor bijvoorbeeld dames schoenen van Mason Garments kiest. Deze schoenen zijn vaak grotendeels wit, maar zijn van allerlei gekleurde details voorzien. Zo kun je voor witte schoenen met beige en lichtblauwe details kiezen. Prachtig toch?

Dikke zolen

Met name in het aanbod van sneakers vallen de dikke zolen op. Doordat de zolen zo dik zijn, geniet je van enkele voordelen:

  • De schoenen lopen onwijs fijn. De dikke zolen vangen alle kracht op, waardoor je het gevoel hebt dat je over water heen loopt. Zeker als je langdurig moet staan of lange afstanden moet wandelen, is het ideaal om schoenen met dikke zolen te dragen.
  • Je bent iets langer. Zeker als je een relatief kleine dame of heer bent, is dit een fijn voordeel. Doordat de huidige zolen zeker een paar centimeter dik zijn, ben je toch weer iets langer.
  •   De schoenen zien er fraai uit. Dat veel merken voor dikke zolen kiezen, heeft uiteraard ook met de uitstraling te maken. Door de dikke zolen krijgen de schoenen een unieke uitstraling. Een unieke uitstraling die deze zomer dus volledig in de mode is.

Veel soorten schoenen

Elke vrouw kan in deze zomer veel kanten op wat betreft de schoenen. Allerlei soorten schoenen zijn namelijk deze zomer in de mode. Dit geldt onder meer voor sneakers met dikke zolen, maar ook voor stijlvolle ballerina’s. Ongeacht wat je smaak is, kun je altijd wel geschikte schoenen vinden.

Extra trend: hogere prijzen

Door verschillende externe factoren zijn de prijzen voor schoenen flink gestegen. Dit heeft onder meer te maken met een gebrek aan grondstoffen. Dat de inflatie (erg) hoog is, is jammer genoeg ook in de wereld van schoenen te zien.

Gelukkig kun je wel profiteren van de prijzen bij Mason Garments. Hier koop je de prachtige Mason Garments schoenen tegen relatief mooie prijzen. De schoenen die door dit merk aangeboden worden, voldoen ook aan bovenstaande trends. De schoenen hebben relatief dikke zolen en worden in allerlei kleurtjes aangeboden.

Cadeautips voor iemand die je nog niet zo lang kent

Previous article

Wat is Rarible?

Next article

You may also like

More in Tips