Vrouwen & Lifestyle

De leukste armbanden trends van 2019: welke is jouw favoriet?

0

Vind jij ook dat je niet te weinig sieraden kunt hebben en dan armbanden in het bijzonder? Denk aan: zilveren armbanden, gouden armbanden, stalen armbanden. Groot of juist klein. Casual en chique. Dit zijn de beste verkochte armbanden van dit jaar. Welke armbanden heb jij allemaal al in je sieradendoos liggen of staat er juist een exemplaar op je wishlist?

1. De minimalistische armband

Hebben we het over minimalistische armbanden, dan hebben we het over bijvoorbeeld slavenarmbanden en de popcornarmband. Wat we zo leuk vinden aan deze sieraden? Door te gaan voor eenvoud kun je jouw outfit juist een flinke boost geven met een set minimalistische armbanden. Combineer gouden en zilveren armbanden en maak de look compleet met dunne zilveren oorbellen!

2. De schakelarmband

Wil je liever iets stoerders? Ga dan voor de schakelarmband. Deze zijn een stuk massiever dan de meeste armbanden. Je kunt gaan voor een grove vierkante schakel of meer voor een subtielere ronde schakel. En kies jij voor zilver, roségoud of witgoud? Het kan deze zomer allemaal. En leuk detail! We zien deze schakelarmbanden ook steeds vaker met een bijpassende stoere schakelring.

3. De bedelarmband

Spaarde jij vroeger bedeltjes aan een zilveren armbandje? Die tijd is weer helemaal terug! Misschien heb jij nog jouw oude bedelarmbandje van vroeger. Ben je hem kwijt? Spaar dan gewoon weer opnieuw! Je kunt er voor kiezen om meerdere bedels te combineren of ga voor een bedelarmband met één thema.

4. Houtje-touwtje

Wil jij helemaal geen zilveren of gouden armbanden om? Deze zomer is het ook helemaal in om verschillende armbanden van stof en touw bij elkaar te dragen. Ga voor de boho-look en combineer kleuren en materialen met elkaar. En zulke armbanden? Die staan ook leuk om je enkel! Je kunt deze armbanden bij elkaar verzamelen, bijvoorbeeld door elke vakantie een leuk exemplaar te kopen. Maar er zijn ook hele toffe setjes in de winkel te koop. Dan is je outfit direct af!

Dat wordt dus een armband voor naar het strand, een armband voor op kantoor en een armband voor een avondje uit. Er kan een hele hoop deze zomer op het gebied van sieraden. Dus: voor welke variant ga jij?

De mooiste telefoonhoesjes voor fashion-gevoelige meiden

Previous article

Mooiste houtsoorten van 2019 voor in je woning

Next article

You may also like