TipsVrouwen & Lifestyle

Bikini’s voor verschillende vakantiebestemmingen

0

Het is dan eindelijk zomervakantie. Het moment waar je elk jaar opnieuw naar uitkijkt; een paar weken genieten van je vrije tijd, even helemaal tot rust komen en lekker op vakantie. Voordat die vakantie echter kan beginnen, moet jij je garderobe voorbereiden op de zomer. De lange broeken en truien kunnen eruit. De jurkjes, rokjes, korte broeken en bikini’s kunnen erin. Het samenstellen van je zomerse garderobe is altijd een uitdaging en dan met name het vinden van de perfecte bikini voor je vakantie. In deze blog lees je alles over het kiezen van de perfecte bikini voor je vakantiebestemming.

Waar gaat de reis naartoe?

De eerste stap in het samenstellen van je garderobe voor de zomer is het bepalen van de bestemming. Afhankelijk van waar je naartoe gaat, kies je voor bepaalde outfits en bikini’s. De opties zijn eindeloos en er komen elk jaar opnieuw geweldige trends bij. Kies je voor een push up bikini met een leuke print? Of ben je meer van de klassieke triangel bikini's in felle kleurtjes? Als echte fashionista wil jij je bikini natuurlijk afstemmen op je vakantiebestemming. Elk land heeft zo zijn eigen charmes en stijl, en daar wil je je bikini op afstemmen. Als je naar Bali gaat, kies je misschien voor een leuke aardse tint. Terwijl een trip naar Italië vraagt om een vintage-inspired bikini. Neem zeker je persoonlijke stijl mee in je keuzeproces. Het belangrijkste is immers dat je je comfortabel voelt in je nieuwe bikini.

Wat ga je doen op vakantie?

Het is van groot belang om je bikini af te stemmen op de activiteiten die je op vakantie wilt gaan doen. Als jij bijvoorbeeld op vakantie gaat om te leren surfen, heb je een bikini nodig die voldoende steun biedt om jou te beschermen wanneer je voor het eerst op de surfplank gaat staan. Je wilt dan een bikini die goed op zijn plek blijft zitten, zelfs wanneer je met volle vaart het water in duikt vanaf je surfplank. Als je echter een tripje hebt gepland om lekker cocktails te gaan drinken op het strand en wat dansjes te doen met je vriendinnen, kies je misschien voor mode boven functionaliteit. Dan draait het immers om de looks en is de ondersteuning minder van belang. Daarom is het belangrijk goed na te denken over waar je je bikini voor gaat gebruiken. Zo kom je niet onvoorbereid voor onverwachte situaties te staan. Het enige wat je dan nog moet doen, is lekker genieten van je vakantie en de show stelen in jouw geweldige bikini!

Hoe worden voetsokjes die goed zitten gemaakt?

Previous article

Wat is zink en waarom heb je het nodig?

Next article

You may also like

More in Tips