Tech & Gadgets

3 Redenen om een professionele drone te kopen

0

Drones: ze worden steeds normaler in het straatbeeld. Recent werd bijvoorbeeld bekend dat de politie drones heeft aangeschaft om gevangentransporten, naar bijvoorbeeld de rechtbank, te beveiligen. Maar ook bij achtervolgingen kunnen drones nuttig zijn. Maar dat zijn niet de enige redenen om een drone te kopen, ook voor jou kan een drone het verschil maken. En wel op deze drie redenen.

1. Maak de mooiste video’s en foto’s vanuit de lucht

Dit is voor iedereen leuk, maar met professionele drones zijn de ultieme tool voor bloggers en vloggers om de mooiste video’s en foto’s te maken. Je kunt fantastische panorama’s maken, maar ook beelden van sporten als kiten, surfen of skiën zijn met een drone eenvoudig te maken en leveren spectaculaire beelden op voor Youtube en/of social media.

2. Evenementen en productpresentaties

Overzichtsbeelden vanuit de lucht bij een evenement, zoals een festival, dragen bij aan een gave aftermovie. Zonder drone lukt het bijna niet om bij dat soort gelegenheden het hele terrein of alle bezoekers zo in beeld te brengen. En je kunt dit ook weer mooi gebruiken voor je teaser voor het volgende evenement!

Ook voor productpresentaties voegen drones iets toe. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van een nieuwe auto. Leuk, foto’s en video’s, maar die kennen we allemaal inmiddels wel. Met een drone voeg je beelden toe vanuit een uniek oogpunt, bijvoorbeeld door de auto tijdens een rit of zelfs race vanuit te lucht te volgen en filmen. Dat voegt echt een extra beleving toe waardoor die auto zichzelf gaat verkopen!

3. Veiligheid

Even een inspectie op het dak? Of een controle over een terrein of bij een alarmmelding? Een drone voegt extra ogen toe op moeilijk bereikbare plekken en ziet meer dan vaste camera’s. Bovendien hoef je geen mensen op eventueel gevaar af te sturen, maar kun je met de drone checken of er gevaar is, en zo ja welk gevaar. Dan kun je op basis daarvan besluiten wat je gaat doen.

Dit is echt niet alleen voor bedrijven interessant, een drone voor extra veiligheid laat ook particulieren rustiger slapen. Dat je daarnaast ook leuke vakantiekiekjes kunt maken, is dan mooi meegenomen natuurlijk!

Oftewel: een (professionele) drone is multifunctioneel en flexibel inzetbaar. Wanneer je meer met social media wil gaan doen en op wil vallen, gaat het een onmisbare partner voor je worden. Daarnaast kun je er ook leuke dingen mee doen en is het voor iedereen een leuke gadget.

IJzersmaak in mond: hoe komt het en wat doe je er tegen?

Previous article

Trampoline alleen voor kinderen? 5 redenen waarom het voor jou een goede workout is!

Next article

You may also like