Tips

Zo begin jij je dag geweldig!

0

Als je geen ochtendpersoon bent dan is uit bed stappen altijd een zware klus. Je voelt je nog slaperig en alles gaat sloom. Denk aan het douchen, aankleden en ontbijten. Als je ergens op tijd moet zijn in de vroege ochtend kan je daar dan ook de dag van tevoren al aardig tegenop zien. Gelukkig kunnen vitamines in de ochtend daar verandering in brengen. Je voelt je gelijk een stuk fitter en je kan weer tegen de dag aan. Een sapje dat wij aanraden om elke ochtend te nemen is de green juice.!

Welke vitamine heeft jouw lichaam nodig?

De ochtenden worden een stuk minder zwaar aan de hand van de green juice. Om genoeg vitamines en mineralen binnen te krijgen nemen de meeste mensen vitamine pillen, zo hopen ze eventuele tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen. De green juice bevat veel vitaminen en mineralen, zoals calcium, ijzer en magnesium. Ook vezels, zink, vitamine C, vitamine D en de B-vitamines zitten volop in het groene sap. Omdat green juice een mix is van groenten, fruit, kruiden en algen stimuleert het bovendien je stofwisseling, vermindert de vermoeidheid en versterkt het je immuunsysteem. Door je lichaam met een green juice meteen bij het starten van je dag van de juiste voedingsstoffen te voorzien, maak je zelfs meer geluk stofjes en stoffen die actief zijn tegen stress aan. Daarnaast blijft je bloedsuikerspiegel door de voedingsstoffen in green juice stabiel.

Dit heb je elke dag nodig

Green juice is meestal kant-en-klare poeder in een pot of in sachets, waarmee je een natuurlijk energiedrankje met een lekkere fruitsmaak maakt. Je mixt dit poeder eenvoudig met een glas water of je kan het door een smoothie doen. Het allergrootste voordeel is dat ze binnen een mum van tijd klaar zijn. Ook als je een druk leven hebt en geen zin hebt om verse groentesappen te bereiden, dan kost het prepareren van een green juice geen enkele moeite. Het is overigens geen maaltijdvervanger. Neem het groene sap bij een gezond ontbijt of lunch en profiteer de hele dag van meer energie en een betere concentratie!

Waar op te letten bij het aanschaffen van een wastafel?

Previous article

Op zoek naar een professional voor je tuin? Hier moet je opletten

Next article

You may also like

More in Tips