Tech & Gadgets

Wat zeggen jouw Macbook-stickers over jou?

0

Haal je een spiksplinternieuw Macbook uit de doos? Dan is dat als het ware een leeg canvas. Klaar om bestickerd te worden. Heb jij stickers van verre reizen, toffe bands of van een koffiezaakje waarin je werkt? Dan zul jij nooit zomaar een sticker op je computer plakken. Want de stickers op je computer zeggen heel veel over je! Dit zeggen jouw Macbook stickers over jou.

 1. De wereldreiziger
  Jouw Macbook zit vol met stickers van over de hele wereld. Van Melbourne tot Myanmar. Van de surfschool tot je lievelingshostel. Overal waar jij bent geweest heb je mooie stickers verzameld. Heb je nog plek op je Macbook? Dan ben je voorlopig nog niet klaar met reizen.
 2. De muziekliefhebber
  Of het nu gaat om hardcore, een populaire band of reggae. Je vindt de muziekliefhebber in heel veel verschillende vormen en maten. Eigenlijk nét zoals de stickers op de computers. Jij koopt jouw favoriete sticker het liefst live bij een concert!
 3. De gadget-freak
  Is er een nieuwe gadget op de markt. Jij hebt het! Bij veel high tech-apparatuur en andere spulletjes ontvang je tegenwoordig stickers. En jij weet natuurlijk al precies waar je die gaat plakken. Komt er een nieuwe versie op de markt? Dan haal je de oude sticker snel van je computer af en vervang je het voor het nieuwste van het nieuwste! 
 4. De filmgek
  Houd jij van films? Dan is de kans groot dat er op jouw Macbook een mooie filmsticker zit. Disney, Pixar of misschien wel Marvel? Jouw computer vertelt duidelijk het verhaal van jou en je favoriete film!
 5. De programmeur
  Van alle verschillende hackathons bewaar jij de stickers. En logisch, het is een hele prestatie en beleving om in een paar dagen tijd iets te bouwen vanuit niets. En dit samen met andere getalenteerde programmeurs.

Waarom stickers op je MacBook?

Is jouw macbook nog helemaal leeg en vraag je je af waarom mensen hun computer volladen met stickers? Stickers op je computer geeft jouw apparaat een heel nieuw en origineel uiterlijk. Je laat iedereen zien wat je smaak is en waar je voor staat, wat je leuk vindt en wat je belangrijk vindt. En het is ook gewoon heel erg leuk om naar verloop van tijd te zien welke stickers je hebt verzameld.

Online verzamelen

Macbook-stickers kun je sparen, maar je kunt ze ook makkelijk via internet bestellen. Bijvoorbeeld omdat jij jouw Macbook met maar één sticker wilt versieren.

Meest verslavende games voor vrouwen

Previous article

Wil jij nieuwe dingen uitproberen in de slaapkamer? Koop dan dit!

Next article

You may also like