Tech & Gadgets

Waarom investeren in cryptocurrency ook voor girls is

0

Aandelen, beleggen en investeren alleen voor mannen? Hou op zeg. Tijd om je spaarcenten in crypto’s te stoppen en dit is waarom.

Makkelijk geld verdienen

Investeren in cryptocurrency is niet per se superlastig. Je moet even een beetje weten hoe zo’n platform werkt, hoe de koesen ongeveer lopen en je moet er een beetje tijd in steken. Heb je dat gedaan? Dan is het eigenlijk best makkelijk geld verdienen. Kijk eerst eens naar wat voor soort munten je wil aanschaffen, bijvoorbeeld Ethereum. Kijk vervolgens naar waar je Ethereum kunt kopen en zet dan geld in wat je kan missen. Bijvoorbeeld een deel van je spaargeld, waar je nu bij de bank geen rente voor krijgt. Daarna is het focussen op de koersen en de rest gaat vanzelf. Heb je een goeie dag op de koers? Dan kan je dus geld verdienen terwijl je er in feite niks voor doet, makkelijk verdiend!

Beginnen met handelen

In het begin kan cryptocurrency nog wel eens lastig zijn. Je weet niet helemaal hoe alles loopt en je ziet je geld op en neer gaan. Het kan ook nog wel eens raar of tricky voelen om geld in te leggen als de koers net naar een lager punt is gedaald. Begin met handelen met een leuk bedrag dat je eventueel kan missen. Dan heb je in feite niks te verliezen en zo wordt het al een stuk minder spannend. Als je wat handigheid in de app hebt en de koersen begint te begrijpen, kan je weer wat meer inleggen en zo wordt het steeds leuker.

Risico’s spreiden

Als je begint met handelen wil je niet al je geld op één cryptovaluta zetten. Je wil liever de risico’s wat spreiden. Zo pak je wel de winst mee op verschillende coins, maar heb je ook een bepaalde zekerheid tegen het droppen van een coin. Natuurlijk kan je ook snel wisselen tussen verschillende munten. Zo kan je op elke piek een beetje winst meepakken. Het nadeel daarvan is dat je heel alert moet zijn en de koers eigenlijk continu in de gaten moet houden. Dat wordt ook wel daytrading genoemd. Het inkopen en verkopen van cryptocurrency per dag. Het is een bepaalde manier van investeren en het is een intensieve manier. Je moet dus constant op de hoogte zijn en altijd blijven kijken. Daar tegenover staat dat investeren eigenlijk altijd voor de lange termijn is.

Vrouwen zijn voorzichtiger

Vrouwen zijn over het algemeen een stuk voorzichtiger met hun geld en hun investeringen. Het is natuurlijk waar dat een groter risico een grotere winstmarge kan opleveren, maar dat grote risico kan dus ook voor verlies zorgen. Vrouwen spreiden vaker zodat de investering meer kans van slagen heeft en minder kans op falen. Maar vergeet vooral niet dat investeren (in cryptocurrency) voor de lange termijn is. Als een coin zakt, ben je nog niet gelijk al je geld kwijt. Wacht rustig een weekje af en kijk dan eens hoe het ervoor staat. Wie weet is de coin inmiddels alweer verder geklommen dan het punt waarop jij hem kocht. Alles kan in de cryptowereld, je moet alleen nog even instappen.  

Zo plan je een dagje naar de stad

Previous article

5 logeerkamer must-haves waardoor je gasten zich thuis zullen voelen

Next article

You may also like