Tips

Dit zijn de laatste Woontrends

0

Misschien wel een van de belangrijkste stappen bij het inrichten van je huis: de raamdecoratie. Niet alleen zorgt dit voor de nodige privacy, maar je kan er ook de hoeveelheid licht mee regelen. Daarnaast zorgt het ook voor isolatie in je huis. In de zomer houdt het je huis lekker koel, en in de winter zorgt het ervoor dat de warmte binnen blijft. Van lamellen tot verschillende gordijnen tot shutters, ze zijn er in alle soorten en maten. Ook kan je het makkelijk combineren met de kleuren van je interieur. Naast raamdecoratie zijn er op het gebied van interieur nog meer trends te zien. Wij vertellen je graag over deze woontrends, zodat jouw huis er binnenkort er ook prachtig uitziet!

Haal de natuur naar je huis

Tegenwoordig zie je het steeds meer: er wordt veel groen gebruikt. Veel mensen zetten plantjes in huis om het gezelliger te maken. Natuur staat namelijk voor rust en ontspanning. Daarnaast zijn planten in je huis ook goed voor de luchtkwaliteit, wat wil je nog meer?

Warme tinten

De warme kleuren die je veel in de natuur ziet, kun je natuurlijk ook goed toepassen op het interieur, denk bijvoorbeeld aan de kleuren, bruin, rood, blauw en groen. Door deze kleuren te gebruiken in bijvoorbeeld kussen of vloerkleden, straalt je interieur als nooit tevoren. Ook kan je de natuur terug laten komen door houten shutters te gebruiken als raamdecoratie. Deze shutters passen helemaal bij deze natuurtrend. Zo creëer je een fijne, warme sfeer in huis. En ze zijn ook nog eens heel handig. Je kan namelijk perfect de lichtinval bepalen, ze bieden de nodige privacy, en ze hebben ook nog eens een isolerende werking. Kortom, het zijn echte multifunctionele sfeermakers!

Van Eyck

Naast houten shutters zijn er nog veel meer mogelijkheden. Ben jij benieuwd wat deze mogelijkheden zijn? Bekijk dan eens de webshop van Van Eyck Shutters. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan. Van houten shutters tot kunststof shutters, ze hebben het allemaal. Daarnaast is er ook veel keuze in kleuren, zodat ze goed bij je interieur zullen passen. Doordat de shutters op maat gemaakt kunnen worden, passen ze ook gemakkelijk in alle soorten ramen. Zo blijft alles goed geïsoleerd. Met vragen kun je altijd terecht bij de klantenservice van Van Eyck Shutters. Neem snel een kijkje op de website en ontdek zelf welke mogelijkheden er zijn!

5x waarom outdoor voor vrouwen is 

Previous article

Bakken met een gietijzeren koekenpan: zo pak je het aan

Next article

You may also like

More in Tips