Tips

Waarom ook jij een elektrische scooter zou willen hebben

0

Even snel naar de stad, op bezoek bij vrienden of familie, een pakketje wegbrengen of juist ophalen bij het dichtstbijzijnde punt van DHL of PostNL. Met een scooter is alles zo geregeld. Omdat we nu even niet met het openbaar vervoer mogen reizen, is een alternatief (en goedkoop) vervoermiddel erg belangrijk. Vandaag in de schijnwerpers: de voordelen van een elektrische scooter.

Nooit meer in de file staan

We werken zoveel mogelijk thuis. Maar als je toch de stad in wil, voor een nieuwe garderobe bijvoorbeeld, dan wil je niet in de file staan. Met een scooter hoef je nooit meer in de file te staan. Je mag namelijk gewoon op het fietspad rijden. De enige keer wanneer je even moet stilstaan, is als je moet wachten op het stoplicht. Verder nooit meer! Hoe lekker is dat?!

Nog beter: nooit meer hoeven tanken!

Ik vind tanken echt verschrikkelijk. Het liefst stel ik het zo lang mogelijk uit. Bij een standaard benzine is elke week (of om de week) tanken echt een must. Maar met een elektrische scooter hoeft dat gelukkig niet meer! Je laadt je elektrische scooter gewoon op via de stekker. Een nachtje aan de lading terwijl jij heerlijk ligt te slapen en de volgende dag kun je weer genieten van een volle accu waarmee je tot wel 80 kilometer kunt rijden.

Gebruik je je scooter voor je werk? Dan kun je bij je werkgever navragen of ze een laadpaal voor je willen plaatsen. Is dit niet mogelijk? Je hebt ook scooters waarbij je accu’s kunt stapelen. Zo kun je ineens tot wel 150 kilometer afleggen.

Start als een zonnetje. Ook in de winter.

Voor alle dames (en heren) die een benzine scooter hebben: je weet hoe vervelend het is als je scooter weer niet start als het regent of sneeuwt. En als je ‘m eenmaal aan de praat hebt gekregen, valt hij vaak ook weer uit. Bij een elektrische scooter heb je daar gelukkig nooit meer last van!

Wil je binnenkort ook kunnen touren op een mooie elektrische scooter? Je koopt al een elektrische scooter vanaf €1.199! Heb je dat geld momenteel niet, maar wil je wel al genieten van alle voordelen van een scooter? Kijk dan naar de optie scooter leasen. Dan betaal je maandelijks een klein bedrag (inclusief een beetje rente), maar kun je al direct van je nieuwe scooter genieten!

Najaar-/wintertrends op het gebied van sieraden 2020-2021

Previous article

Waar moet je rekening mee houden bij het afsluiten van een zakelijke hypotheek?

Next article

You may also like

More in Tips