Tips

Deze plant zou geweldig staan in je huis of kantoor

0

Als je op zoek bent naar een nieuwe plant kan de zoektocht zeer moeilijk zijn. Er zijn namelijk veel verschillende soorten, en elke soort heeft zo zijn eigen eigenschappen. Het is daarom belangrijk om alles op een rijtje te zetten wat je voor plant wilt. Er zitten namelijk verschillen in een plant die tegen de zon kan of de schaduw. Daarnaast heb je planten die veel water nodig hebben of weinig. Wil je een plant die snel groeit? Of wil je een bepaalde hoogte houden. Een plant die zeer makkelijk is het bijna overal wel fijn vindt is de Strelitzia. Deze plant is ook nog eens zeer bijzonder, het geeft namelijk een jungle achtige vibe. Hierdoor heeft de ruimte gelijk veel meer sfeer! Wil je meer weten over deze plant? Lees deze blog dan snel door.

In welke ruimte zit jij de nieuwe plant neer?

Een kamerplant is geweldig, maar sls je nog geen ervaring hebt met kamerplanten, dan kan het zorgen voor de planten in het begin misschien lastig zijn. Elke plant heeft namelijk een andere verzorging nodig. Gelukkig zijn het niet veel handelingen, waardoor je het verzorgen snel onder de knie hebt. Aan de bladeren van de plant kan je vaak zien of de plant water nodig heeft, als de bladeren hangen dan is de plant niet blij. En is het tijd om de plant water te geven. Als de bladeren van je plant geel kleuren betekent het dat je de plant te veel water hebt gegeven, wacht dan nog even een tijdje met water geven. Voel na een tijdje of de aarde droog is, en als dit het geval is kan je het water geven weer opbouwen.

Wil je meer informatie verschaffen?

Wil je graag meer weten over deze plant? Of wil je weten waar je de plant kan kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Hier staat de Strelitzia met uitgebreide beschrijving te koop! Als je nog een vraag hebt, stel die dan gerust aan een van de experts!

Je Eigen iPad hoesje Maken

Previous article

5 social media trends van het moment

Next article

You may also like

More in Tips