Fun & Verstandig

De eerste keer truffels? Hier de gebruikersgids 

0

Ga jij voor het eerst hallucineerde drugs gebruiken, dit kunnen paddos, truffels of lsd zijn. Dan moet je wel weten wat je moet doen. Met deze gebruikersgids maak jij er een geweldige ervaring van. 

Bij psychedelische drugs moet je één ding van tevoren weten: het zal iedere keer weer anders zijn en het is een onvoorspelbare drug. Omdat truffels en paddos je mee op reis nemen in je eigen hoofd kan je schitterende dingen tegenkomen. Maar wanneer jouw mentale gezondheid op het moment van inname niet goed is kan het resulteren in een badtrip. Maar wij helpen je op weg zodat jij een fijne beleving hebt. 

1.    Doe onderzoek voordat je gebruikt 

Het klinkt misschien logisch, maar goed onderzoek doen kost iets meer dan 2 minuten scrollen op de webshop. Bij goed onderzoek weet je wat je gebruikt, maar ook hoe paddos ervoor zorgen dat jij bijvoorbeeld gaat hallucineren. Doe algemeen onderzoek en weet zeker dat je betrouwbare truffels aanschaft. Dit kan je doen door bijvoorbeeld te kijken naar de reviews voor dat je truffels bestellen gaat.  

2.    Jouw mentale gezondheid is belangrijk

Hoe goed ken jij jezelf? Dit is een vraag die je best mag stellen voordat je gaat gebruiken. Want hoe beter jij jezelf al kent hoe beter je weet hoe je reageert tijdens een trip. Ervaar jij de laatste tijd depressies en zit je niet lekker in je vel dan adviseren wij om niet te gebruiken. Werk eerst aan je mentale gezondheid voordat je psychedelische drugs gaat gebruiken. 

3.    Creëer een fijne omgeving 

Wat vind jij een prettige omgeving om in te zijn? Hou je van kamperen of hou je juist van lekker knus thuis zijn. Om de beste ervaring te hebben zorg je voor een omgeving waar jij je thuis in voelt. Dit kan gewoon thuis zijn, maar misschien heb je wel een favoriete camping of een favoriet bos waar je naar toe gaat. Zorg er wel voor dat je truffels de eerste keer overdag gebruikt. De nacht kan ook een trigger zijn voor niet prettige gedachtes vooral in een donker bos kan dit voorkomen. 

4.    De goede mensen om je heen 

Als laatste tip willen wij je geven om altijd te trippen samen met mensen die je kent. Deze mensen weten precies wanneer ze moeten ingrijpen. Doe je het met onbekenden zullen wij misschien niet herkennen wanneer jij je niet prettig voelt. Door het te doen met vrienden of je partner kan je juist een nog diepere connectie aangaan tijdens de trip. Lees daar eens dit artikel over

Seksspeeltjes voor alle seksuele behoeften

Previous article

5 tips om minder geld uit te geven aan een telefoonabonnement

Next article

You may also like