Tech & GadgetsTips

Beste Microgolfovens van 2019

0

Een microgolfoven, beter bekend als combi magnetron, is hét apparaat wat je in huis moet hebben om met zo min mogelijk tools zoveel mogelijk gerechten voor te kunnen schotelen. Met microgolven kan voedsel verwarmd of zelfs gekookt worden. Veel makkelijke gerechten zoals diepvriesgerechten, zijn er speciaal voor bedoeld in een handomdraai bereid te worden via de (combi)magnetron. Zeker voor de mensen die niet zo houden van koken, is een microgolfoven dé perfecte uitkomst. Benieuwd naar wat de Beste Microgolfovens van 2019 zijn? Lees dan vooral verder.

Belangrijk om te weten

Microgolfovens zijn natuurlijk verkrijgbaar in alle soorten en maten en welke de beste is, ligt natuurlijk volledig aan jouw smaak en voorkeuren. Toch zijn er wel veel verschillen te ontdekken in verschillende ovens. Niet elke magnetron is een combimagnetron, en heeft dezelfde functie als ovens ook hebben. Met een combimagnetron kun je bijvoorbeeld ook grillen en stomen, met enkel een magnetron kan dit niet. Daarnaast bestaat er een verschil tussen ingebouwde en losstaande microgolfovens. Ook hebben sommige (combi)magnetrons een eigen reinigingsfunctie, zodat jij hem niet meer schoon hoeft te maken.

Goed, dan nu de favoriete microgolfovens van 2019 volgens consumenten:

Sharp R-961INW

Dit microgolfoven-model is onder magnetron gebruikers één van de grootste favorieten: hij wordt beoordeeld met een 8,3. Hij heeft veel verschillende keuzeprogramma’s, een grote inhoud (40 liter), en volgens consumenten kun je er lang mee doen.

Prijs: ongeveer 290,- euro.

Whirpool microgolfoven MWPN 338 SB

Dit model wordt door consumenten ook erg positief beoordeeld en krijgt gemiddeld een 7,9. Het grote voordeel van de magnetron is dat het model veel verschillende keuzeopties heeft. Grillen, stomen, je kunt er alles mee doen. Hij wordt echter niet warmer dan 200 graden Celsius.

Prijs: ongeveer 330,- euro.

Inventum MN 304

Over dit model microgolfoven zijn gebruikers érg te spreken: gemiddeld gezien wordt dit model beoordeeld met een 9,4. Dat komt doordat de combimagnetron zijn werk goed doet, ook veel keuzes heeft, maar een stuk betaalbaarder is dan zijn voorgangers. Gebruikers zijn vooral erg enthousiast over dit model van Inventum doordat hij makkelijk in gebruik is en erg snel opwarmt.

Prijs: ongeveer 140,- euro.

Ideale verlichting voor in de woonkamer

Previous article

7 accessoires die je komende winter óveral gaat zien

Next article

You may also like