TipsVrouwen & Lifestyle

Beloon jezelf met sieraden!

0

Want jij mag er wezen. En heb je niemand in de buurt die je overlaadt met dure cadeaus? De barbaren! Nou, dan moet je het zelf maar doen.

Even zonder dollen, een presentje voor jezelf heeft eigenlijk geen excuus nodig. Je vindt iets mooi. Je hebt een mijlpaal behaald. Je bent vrolijk, verdrietig of iets daar tussenin. Een bepaald sieraad past gewoon perfect bij jouw persoonlijke stijl. Moeten we doorgaan? Nee, natuurlijk niet! We zeggen immers net dat een geldige reden absoluut overbodig is om jezelf te trakteren, zolang je dit persoonlijke geschenk maar kunt verantwoorden en veroorloven. Is dat geen enkel probleem? Pak dan die portemonnee of creditcard en ga op zoek naar een letterlijk en figuurlijk schitterende gift voor je eigen!

Ringen

Met deze ring benoem ik u tot- ja, natuurlijk, hartstikke leuk. Maar deze ring tis toch helemaal voor jouzelf? Daarom kies je natuurlijk ook een edelmetaal uit dat volledig bij je past. Daarbij doelen we naast de status van goud, zilver of brons ook op de kleur die erbij hoort. Dat gezegd hebbende, gouden sieraden zijn in verschillende tinten verkrijgbaar. En dan hebben we het nog niet eens gehad over diamanten, saffieren, robijnen en andere edelstenen waarmee ringen versierd kunnen worden! Kies voor één grote of verschillende kleintjes die over het hele ring oppervlak geplaatst zijn. Oké, in deze gevallen zul je wel eventjes diep in de buidel moeten tasten. Kun je die lieve centjes wel loslaten voor zoiets moois? Dan moet je dat vooral doen!

Kettingen

Minstens zo persoonlijk als een ring is een ketting, of je die nou krijgt, geeft of voor jezelf aanschaft. Maar zelfs wanneer dit een presentje aan jezelf is, kan het alsnog een heel intiem verhaal met zich meedragen. Aan de hanger kan jouw naam hangen of die van je geliefde of een andere dierbare. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om jouw vingerafdruk of die van je significant other erin te laten verwerken! Draag eventueel een kleine glazen cilinder met zijn of haar bloed om altijd iets persoonlijks van de liefde van je leven mee te dragen. As van een overledene die je in je hart hebt gesloten behoort eveneens tot je opties. Of ga op de klassieke toer met een medaillon waarin één of twee foto’s bevestigd zijn. Niet meer zo modern maar kan nog steeds!

Oorbellen

Deze kies je wellicht liever uit dan wanneer je ze als verrassing van iemand cadeau krijgt. Helemaal omdat smaken op dit gebied behoorlijk uiteen kunnen lopen en deze sieraden nogal in het zicht zitten. Ervan uitgaande dat ze niet worden bedolven onder je haar, uiteraard. Kies voor kleine kopjes, grote ringen en alle andere vormen die je kunt verzinnen. Hoe lijkt het je bijvoorbeeld om de hele rand van je oorschelp met een schitterende oorbel te bedekken?

Armband

Een sieraad dat net zo gedetailleerd is als jij zelf wilt. Armbanden kunnen immers volledig egaal en glad zijn of een behoorlijk reliëf bevatten. Daar komt nog bij dat sommigen juist uit een snoer en verschillende doorboorde blokjes, schelpjes, steentjes of andere onderdelen bestaan. Het zelf samenstellen van je sieraden geeft dan ook een heel mooi gevoel, omdat ze echt van jou zelf worden.

Dat gaat nogal lastig wanneer je een gouden armband uitkiest, maar die kun je natuurlijk nog wel zelf uitbreiden en versieren, mocht je dat willen.

Overgordijnen een van de populairste soorten raamdecoratie

Previous article

Zo creëer je thuis een mini-spa

Next article

You may also like

More in Tips