Vrouwen & Lifestyle

Aftellen naar het nieuwe jaar doe je in stijl

0

Het is voor velen hét knalfeest van het jaar, waar ze ook nog eens tot in de laatste uurtjes van het betreffende jaar op hebben moeten wachten: Oudjaarsavond. Het moment om het jaar dat geweest is te vieren, of juist heel blij te zijn dat je het achter je kunt laten. Om goede voornemens te maken op het jaar dat komen gaat, en jezelf en anderen een hele mooie komende 365 dagen te wensen. Even geen zorgen, maar samen feesten en klinken op het eind van het ene, en de start van het volgende jaar. Natuurlijk maak je daar een mooi feestje van!

Een beetje uitpakken mag best

Hoe je Oudjaarsavond viert, dat bepaal je zelf. Misschien zit je wel het liefst gewoon lekker op de bank, te genieten van alle speciale programma’s die deze avond op de tv te zien zijn. Of doe je iets gezelligs met je partner of je gezin, heel de avond leuke spelletjes, bijvoorbeeld. Misschien breng je een bezoekje aan de horeca, of met een groep vrienden, of misschien organiseert iemand wel een feestje thuis, waar je voor bent uitgenodigd. Zelf een feestje geven kan natuurlijk ook, Oudjaarsavond is daar het perfecte moment voor.

Hoe je het ook viert, maak er iets feestelijks van, op welke manier dan ook. Haal lekker veel oliebollen en ander lekkers in huis, en dek de tafel feestelijk. Trek vrolijke kleren aan, een beetje ‘over the top’ mag best, en zet een gezellig muziekje op. Geniet, heb plezier en vier Oudjaarsavond in stijl!

Geen Oudjaarsavond zonder bubbels

Waar oliebollen als hapje onlosmakelijk verbonden zijn aan Oudjaarsavond, zijn bubbels dat natuurlijk als drankje. De meeste mensen kiezen voor champagne, omdat dat nu eenmaal de meest bekendste bubbels zijn. Maar een goede prosecco wijn is ook steeds meer in opkomst, en net zo feestelijk.

Alhoewel het niet verboden is om heel de avond te genieten van de bubbels, is het natuurlijk de traditie om de flessen om precies middernacht pas te openen. Of een minuutje ervoor, misschien, zodat je precies als de klok twaalf slaat met elkaar kan proosten op het nieuwe jaar. Ook al is het feest, ga je wel een beetje zorgvuldig met het drankje om. Niet schudden, en de fles grotendeels leeg laten lopen; dat is echt zonde. Rustig openen, met een kleine ‘plop’ en vervolgens de glazen ermee vullen. Zo geniet je het best van je eerste drankje van het nieuwe jaar, en worden er geen kostbare bubbels verspild. Proost, op je gezondheid!

Zo kom je comfortabel je menstruatie door

Previous article

Wil jij ook een egale huid?

Next article

You may also like