Tech & Gadgets

Zo maak je het perfecte verlanglijstje

0

Cadeautjes. Een goed cadeau is zo ongelooflijk persoonlijk, dat mensen sneller de plank misslaan dan dat het goed uitpakt. De oplossing? Een perfect verlanglijstje maken waardoor iedereen iets voor jou haalt waar je op had gehoopt! In deze blog vertellen we jou daar alles over.

Het klinkt misschien gek: verlanglijstjes maken. Maar veel mensen vinden het juist fijn als je zelf iets weet wat je wilt hebben voor je verjaardag bijvoorbeeld. Zodat ze zelf niet hoeven na te denken over het perfecte cadeau en dat mensen zeker weten dat het cadeau goed wordt benut. Zie het perfecte verlanglijstje dus als een soort vriendendienst. Een verlanglijstje hoef je trouwens niet alleen voor je verjaardag op te stellen. Denk bijvoorbeeld ook over de verjaardag van je partner of je kind, maar ook als je bent geslaagd of een housewarming geeft. Ook zie je vaak een verlanglijstje wanneer mensen gaan trouwen. 

Tips voor het perfecte verlanglijstje

Een verlanglijstje aanbieden aan de mensen die je uitnodigt is dus helemaal niet zo gek. Maar hoe zorg je er nou voor dat je een knaller van een verlanglijstje maakt? We geven je graag tips.

Tip 1: begin ruim van tevoren

Door het jaar heen kom je waarschijnlijk spulletjes tegen, online of offline, die je heel erg leuk vindt en graag wilt hebben. Als de nood niet direct heel hoog is, kan je ervoor kiezen om deze spulletjes op jouw verlanglijstje te zetten. Je hebt hiervoor speciale applicaties, maar je kan bijvoorbeeld ook gewoon een lijstje bijhouden in je notities.

Wil jij nieuwe sieraden op je verlanglijstje zetten? Lees dan ook eens deze blog!

Tip 2: variatie en meerdere lijstjes 

Zorg voor variatie in je verlanglijstjes. Want je geliefde geeft waarschijnlijk meer uit aan jouw verjaardag dan een vriendin. Dat is niet erg, maar het is wel belangrijk dat er voor elke portemonnee iets op het lijstje staat. Zo kan iedereen dus afhankelijk van zijn eigen budget een mooi en passend cadeau voor je uitzoeken. Ook kiezen voor meerdere lijstjes is handig, op deze manier kan je er namelijk voor zorgen dat je bijvoorbeeld ook een lijstje voor je partner bij houdt of voor je kinderen. 

Tip 3: zet de juiste linkjes erbij

Als iéts een voordeel is van een online verlanglijstje dan is het natuurlijk het feit dat je hierdoor altijd jouw verlanglijstje direct bij de hand hebt. Maar je kan ‘m door naar iedereen doorsturen. Zorg er daarom voor dat de juiste linkjes er direct bij zitten zodat jouw familie, vrienden of geliefde het direct bij de juiste winkel kan bestellen. 

Verlanglijstje creëren 

Zoals je dus hebt kunnen zien is enerzijds het bijhouden van een verlanglijstje heel erg handig. Niet alleen zodat je door het jaar heen mooi cadeautjes voor jezelf kunt verzamelen, maar ook dat je nooit meer tegen iemand hoeft te verontschuldigen dat je geen idee hebt wat je moet vragen. Maar ook als je bijvoorbeeld de cadeautjes van je kinderen gecontroleerd wilt houden. Zodat je straks niet met allemaal prullaria. Gericht cadeaus kunnen geven is daardoor ook beter voor het milieu. Dat lees je ook in deze blog!

Een koekenpan kan schadelijk zijn, maar hoe schadelijk?

Previous article

Wat te doen tegen haaruitval?

Next article

You may also like