Tech & Gadgets

Dit zijn de populairste schakelmaterialen op een rij 

0

Ben jij opzoek naar goede schakelmaterialen? Wij zetten een aantal populaire die je tegenwoordig vindt in iedere woning op een rij. 

We willen onze woningen steeds moderner inrichten. Dit betekent dat we alles van top tot teen smart willen hebben. Een zo snel mogelijke internetverbinding, maar ook overal gemakkelijke USB-aansluitingen. Eigenlijk hebben we de knopjes van de lampen bijna niet meer nodig door onze smartphone en slimme lampen. Maar wat zijn eigenlijk de populairste schakelmaterialen van dit moment? Wij zochten het voor je uit. 

Stopcontacten 

Een oud vertrouwd stopcontact is en blijft toch gewoon de nummer één. Je ziet zelfs dat de hoeveelheid aan stopcontacten in een huis toenemen. Vroeger was één of misschien twee stopcontacten in een slaapkamer voldoende. Tegenwoordig zit er om de twee meter wel een stopcontact. Want je telefoon moet je toch opladen. Dit is trouwens het mooiste stopcontact voor in jouw woning. 

UTP contactdozen 

Snel internet is belangrijk. Het liefst wil je het snelste internet in iedere kamer. Daarom zie je bij steeds meer verbouwingen of nieuwbouwhuizen dat er in iedere kamer in huis een UTP contactdoos wordt ingebouwd. Zo heb je supersnel aangesloten internet in iedere kamer van het huis. Bij Schneider Electric heb je een ruime keuze in schakelmaterialen. 

USB contactdozen 

Steeds meer apparaten kunnen opgeladen worden doormiddel van USP. En aangezien vooraanstaande bedrijven zoals Apple zijn gestopt met de verkoop van kabeltjes en stekkers bij hun telefoons. Zullen het aantal USB contactdozen alleen maar verder toenemen. Vooral bij kantoren zien we steeds vaker ingebouwde USB contactdozen. 

Buitenstopcontacten 

Vaker en vaker zijn we buiten te vinden ook in de winter. Vooral door de komst van mooie terrasoverkappingen en tuinkamers. Maar door de hoeveelheid vocht heb je hiervoor andere stopcontacten nodig. Zo zijn de buitenstopcontacten steeds populairder. 

Dimmers 

De oude schakelaar begint steeds meer verleden tijd te worden. Met de komst van slimme verlichting willen we de kleuren kunnen veranderen, maar we willen ook het licht kunnen dimmen. Waar je inbouwspotjes zegt, zeg je automatisch ook een dimmer. Dus overal in huis kom je ze wel tegen.   

Ben ik verslaafd? Kom erachter of je echt verslaafd bent

Previous article

Deze vloer is geschikt voor jouw woning

Next article

You may also like