Vrouwen & Lifestyle

Wil jij een stralende huid? Doe dan dit!

0

Droom jij ervan om weer net zo’n mooie en stralende huid te hebben als in je jongere jaren? Dat hoeft niet bij dromen te blijven, want met een goede verzorgingsroutine kun jij jouw stralende huid weer terug krijgen. Een goede verzorging draagt namelijk bij aan een betere conditie van je huid. Naast een goede verzorging is natuurlijk nog meer nodig voor een stralende uitstraling en dat komt van binnenuit. Zorg ervoor dat je voldoende vitamines binnenkrijgt door middel van groente en fruit en vul dit aan met eventuele supplementen. Als je op zoek bent naar verzorgingsproducten die jouw huid laten stralen, is het belangrijk om uit te zoeken welke huidtype jij hebt. Niet alle huidtypes zijn namelijk gebaat bij dezelfde producten.

Het begin van een stralende huid

Een goede gezichtsverzorging kan helpen bij een stralende huid. Het is belangrijk dat je de verzorging begint met het reinigen van je huid, bijvoorbeeld met een reiniger van Beauty of Joseon. Een reiniger zorgt er namelijk voor dat je vuil van je gezicht verwijderd. Vuil kan namelijk komen door huidcellen, maar ook door stofjes in de lucht. Je kunt de pH-balans van je huid herstellen met een milde toner. Gebruik daarna een goede dag- of nachtcrème. Het liefste gebruik je een dagcrème met een goede spf, zodat je huid beschermd is tegen zonlicht. Voor een echt stralende huid, scrub je je huid 1 of maximaal 2 keer per week. Hiermee verwijder je dode huidcellen, maar dit mag je niet te vaak doen, anders beschadig je je huid. Gebruik de producten die geschikt zijn voor jouw huidtype.

Breid je verzorgingsroutine uit

Hierboven heb we de basis besproken van jouw nieuwe verzorgingsroutine, maar er zijn nog een paar belangrijke stappen die je kunt toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van een oogcrème zodat je de fijne lijntjes tegen gaat. De huid rondom je ogen is erg dun, je moet dit dus goed, maar voorzichtig verzorgen. Daarnaast leent het weekend zich perfect voor een uitgebreide verzorgingsroutine. Maak bijvoorbeeld een home spa waarbij je je hele lichaam gaat scrubben en verzorgen. Daarna smeer je lekker een gezichtsmasker op van LANEIGE en trek je je even terug met een boek. Nog een tip om jouw stralende huid terug te krijgen: zit niet met je ongewassen handen aan je gezicht. Er zitten veel bacteriën op je handen en deze veroorzaken alleen maar narigheid op je huid.

Verzorg je huid van binnenuit

Een stralende huid komt natuurlijk niet alleen maar van externe verzorging. Je moet je lichaam ook van binnenuit verzorgen. Het is belangrijk dat je iedere dag minstens anderhalve liter water drinkt en daarnaast alle gezonde vitamines binnenkrijgt. Je moet fruit eten, groenten en eventueel aanvullen met supplementen. Daarnaast is een goede nachtrust ook onmisbaar. Als je moe bent, wordt je huid grauw en het gaat tekenen in je gezicht. Als je veel stress ervaart, is het verstandig om af en toe naar de sauna te gaan om op te laden. 

Heb jij jouw huurhuis voor een koophuis ingeruild? Check dan je woonverzekeringen!

Previous article

Blaasontsteking bestrijden: Oorzaken, Symptomen en Sporten

Next article

You may also like