Tech & Gadgets

Onthuld: De Meest Populaire Horlogemerken Op Dit Moment

0

Hoewel ze allemaal dezelfde algemene functie hebben, is het duidelijk dat horloges niet allemaal gelijk zijn. Er zijn bepaalde uurwerken die een hoger niveau van vakmanschap en een meer stijlvolle esthetiek hebben.

Het mag dan ook geen verrassing heten dat er bepaalde horloges zijn die het publiek meer aanspreken dan andere. Dit is zeker het geval als het gaat om luxemerken. Naast dat ze in een eigen categorie vallen, krijgen deze draagbare kunstwerken grotere bekendheid als ze worden gedragen door de rijken en beroemdheden – nou ja, behalve dan Bill Gates, die bekend staat om vast te houden aan zijn trouwe Casio horloges.

Welke merken zijn het meest populair?

Met behulp van onderzoek uitgevoerd door Betway casino online, zal dit artikel de top vijf horlogemakers in de wereld op dit moment onthullen op basis van Google Trends voor de afgelopen vijf jaar.

Hublot

In vergelijking met veel andere luxe horlogemerken is Hublot aanzienlijk jonger. Ondanks het feit dat Hublot in 1980 is begonnen, heeft het geen tijd verspild om een van de meest gevestigde namen in de horloge-industrie te worden. Ook al hebben ze reeds bekroonde collecties, hun succes zal alleen maar toenemen.

Dit wordt ondersteund door statistieken. Volgens Google-zoekopdrachten prijkt Hublot op #1 met een volumestijging van 52% in totaal.

Rolex

Als het gaat om het meest bekende luxe horlogemerk in het algemeen, zou het lastig zijn om Rolex niet bovenaan de lijst te plaatsen. Het wordt niet alleen vereerd door horlogeliefhebbers, maar ook door diegenen die slechts een vege interesse hebben in draagbare uurwerken. Ondanks de wijze waarop de cultuur sinds de oprichting van Rolex meerdere malen is veranderd, blijft het merk zijn klassieke en verfijnde ontwerpen trouw.

Deze aanpak heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen, want Rolex blijft een van de meest populaire merken bij Google-gebruikers. Zoekopdrachten naar Rolex zijn de afgelopen vijf jaar met 22% gestegen.

Tudor

Hoewel het een dochteronderneming is van de eerder genoemde Rolex, moet je niet denken dat Tudor niet op eigen benen kan staan. Hoewel het ook pronkt met een elegant ontwerp en een hoogwaardige constructie, heeft het een prijskaartje in het middensegment. Hierdoor wordt de uitstekende waarde ervan opgemerkt door horlogekenners die het een aantrekkelijker alternatief vinden voor duurdere merken.

In de afgelopen vijf jaar zijn zoekopdrachten naar Tudor in totaal met 10% gestegen.

Omega

Hoewel er voldoende prestigieuze Zwitserse luxe horlogemakers bestaan, wordt Omega beschouwd als een van de beste in die klasse. De hedendaagse populariteit wordt ondersteund door een rijke geschiedenis. Leuk weetje: In 1917 werd Omega ingelijfd als tijdwaarnemer voor gevechtseenheden in het Britse Royal Flying Corps.

Omega is de laatste vijf jaar alleen maar populairder geworden, met een stijging van 5% van de Google-zoekopdrachten.

IWC

Een andere Zwitserse specialist is IWC Schaffhausen. Opgericht in 1868, combineert deze horlogemaker een onderscheidend, gedenkwaardig ontwerp met precisietechniek. Hier slaagt het in door gebruik van superieure materialen en hun klassieke vorm te volgen.

IWC heeft in de recente periode een stijging van 4% van de Google-zoekopdrachten gekregen.

Een loungebank staat perfect in de woonkamer

Previous article

Welke shirts zijn het meest duurzaam?

Next article

You may also like