Tips

Je Eigen iPad hoesje Maken

0

Voor veel mensen is de iPad een gadget die overal met ze mee naartoe gaat en die ze voor verschillende dingen gebruiken. Misschien is dit voor jou ook wel zo? Vaak valt de omslag (het hoesje) van de iPad direct op. Het iPad hoesje kan veel zeggen over iemands persoonlijkheid en smaak, daarom is het jammer dat veel mensen met relatief standaard iPad hoesje rondlopen die vrijwel iedereen in hen omgeving ook heeft. Hier gaat een stukje persoonlijke expressie verloren. Hierdoor kan het ook lastig zijn om te onderscheiden welke iPad nu van wie is. Daarnaast is het hebben van een uniek iPad hoesje natuurlijk ook gewoon erg leuk; hoe fijn is het immers als je al blij wordt van het kijken naar het hoesje, nog voordat je aan jouw taken of bezigheden begint?

Online je eigen hoesje creëren

Wil je graag een uniek iPad Pro 11 hoesje maken? Je kan overwegen om dit zelf te gaan maken. Indien je graag zelf een iPad hoesje wil maken, kun je gebruikmaken van de handige online tool van hoesjemaken.nl. Op deze website kun je voor jouw iPad eerst kiezen voor het soort hoesje wat je wil maken (bijvoorbeeld een softcase hoesje). Wanneer je de basiskenmerken van jouw hoesje hebt gekozen, kun je aan de slag met het maken van je eigen iPad hoesje! Je gaat nu het hoesje ontwerpen en kunt er hierbij voor kiezen om diverse vormen, kleuren, teksten, filters, stickers en effecten op het hoesje te zetten. Ook kun je jouw eigen iPad hoesje maken door er zelf een foto (of meerdere foto’s) op te plaatsen. Misschien heb je een leuke vakantiefoto, een foto met of van je partner, gezin of met vrienden of vriendinnen die je hierop wil plaatsen.

Wanneer je het eindresultaat hebt bekeken en het design helemaal is ingericht naar jouw smaak, kun je jouw hoesje gemakkelijk online bestellen. Jouw unieke iPad hoesje wordt vervolgens voor je bedrukt en vaak al binnen een werkdag (wanneer je voor 16:00 uur je bestelling plaatst) bij je thuisbezorgd!

Meer vrouwen starten een eigen onderneming, maar waar moet je aan denken?

Previous article

Deze plant zou geweldig staan in je huis of kantoor

Next article

You may also like

More in Tips